Detalii despre noul album Riverside

Detalii despre noul album Riverside

Săptămâna trecută, Mariusz Duda, compozitorul, vocalistul, chitaristul și basistul formației Riverside a publicat pe rețelele sociale câteva detalii despre viitorul album al formației.

Ultima săptămână de mixare

Vă aduceți aminte ce am scris despre termene? Pentru mine, noul album Riverside este una dintre cele mai mari provocări din cariera mea. Sau pur și simplu am uitat că întotdeauna lucrurile au stat așa.

„Termină totul în mai puțin de trei luni!”. Am pus un semn de exclamare la sfârșitul propoziției care era scrisă pe prima pagină a agendei mele, chiar sub un titlu care conține un singur cuvânt. A existat chiar și un moment de criză, atunci când am schimbat acel semn de exclamare într-unul de întrabare. Ceea ce a făcut ca lucrurile să devină și mai actuale, deoarece versurile noului album critică, printre altele, goana societății capitaliste în detrimentul a tot ce este cu adevărat important în viață. Dar mai târziu am șters semnul de întrebare și l-am înlocuit cu trei semne de exclamare tot pentru că versurile sunt mai actuale ca niciodată.

Încă de când ne-am întors din turneul din Statele Unite și America Latină lucrul la noul album s-a desfășurat simultan în două studiouri, The Boogie Town Studio în Otwock și Studio Serakos în Varșovia. Albumul va avea șapte piese pe discul principal și două piese instrumentale pe un disc bonus. Va fi un album bun? Încă poate Riverside să vă surprindă? Da și da. Bineînțeles, dacă ajungem cu bine la finalul acestor trei luni.

Țineți-ne pumnii!

Riverside va reveni pe data de 5 septembrie în Quantic Club, București și pe 6 septembrie în /FORM Space, Cluj-Napoca cu ocazia aniversării a 20 ani de activitate a trupei. Concertul va fi unul cu adevărat special, fanii trupei se vor bucura de un setlist special prin care vor fi recompensați pentru răbdarea dovedită după amânarea din cauza pandemiei a concertului din martie 2020.

Biletele achiziționate pentru concertul anulat de acum 2 ani pot fi folosite pentru accesul la eveniment.

Bilete noi pot fi achiziționate de pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

Quantic, București

 • Presale II (din 9 mai până în ziua evenimentului): 120 de lei
 • La intrare în ziua evenimentului: 150 de lei

/FORM Space

 • Din 1 august până în ziua evenimentului: 100 de lei
 • La intrare în ziua evenimentului: 120 de lei
 • La toate biletele se adaugă comisionul de procesare de 10 lei.

  Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

  Anterior Apocalyptica și Sólstafir la București: Program și reguli de acces
  Înainte Galerie foto concert Apocalyptica și Sólstafir la Arenele Romane

  Despre autor

  0 Comentarii

  Nu există încă nici un comentariu.

  Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

  Lăsați un comentariu