Deliver the God, Code Red si Indian Fall pregatesc un turneu in luna octombrie 2013!

Deliver the God, Code Red si Indian Fall pregatesc un turneu in luna octombrie 2013!

Deliver the God, Code Red si Indian Fall pregatesc un frumos turneu in luna octombrie in zece orase din tara intitulat „Unholy Trinity Tour 2013”.
11 oct – Bucuresti, Ageless
12 oct – Bacau, Subway S4
13 oct – Iasi, Hand
14 oct – Cluj-Napoca, Truda Pub
15 oct – Oradea, Abyss
16 oct – Arad, Nerv
17 oct – Timisoara, Daos
18 oct – Petrosani, Barock
19 oct – Sibiu, Bohemian Flow
25 oct – Brasov, Rockstadt

Detalii despre fiecare concert in parte gasiti pe pagina oficiala a evenimentului, dar si pe paginile de facebook ale trupelor.

Deliver The God este nu nume deloc strain fanilor genului metalcore/deathcore, avand participari la concerte de profil din toata tara – culminand cu concertul sustinut in 2011 alaturi de Parkway Drive – precum si prezente la o serie de festivaluri importante din tara.

Code Red nume reprezentativ al death metal-ului brasovean, impresioneaza prin sunetul brutal si prin complexitatea, originalitatea si diversitatea compozitiilor. In 2012, CODE RED a inregistrat sigle-ul „The Way of Nibiru”, material ce da tonul primului album de studio al trupei.

Indian Fall este o trupa din scena metal romaneasca considerata, de cunoscatori, ca fiind pe o treapta superioara in top. Black metal-ul prestat de cei sase brasoveni avand insertii multiple, de la death metal agresiv si pana la pasaje progressive, cu multa tehnicitate, melodie si elemente de avangarda.

 

Indian Fall Deliver the God Code Red

Anterior Chaos Cult - proiect nou cu ex-membrii Psychogod
Înainte NOVEMBER TO DISMEMBER METAL FEST 2013

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu