Deep Waters va susține un concert la Rock The City

Deep Waters va susține un concert la Rock The City

Celebra formație britanică, Whitesnake, și-a anulat toate evenimentele programate pentru anul 2022, inclusiv concertul de la București pe care ar fi trebuit să îl susțină în cadrul festivalului Rock The City, pe data de 16 iulie, la Romexpo, sub egida „Whitesnake, the Farewell Tour”.

Pe de altă parte, pentru a îndulci și împrospăta atmosfera festivalului, pe scenă va urca, în deschiderea concertului KISS, formaţia Deep Waters.

Tinerii rebeli sunt un fenomen local, care, ușor si sigur, vor căpăta contur și la nivel internațional, iar organizatorii Rock The City și-au propus să susțină și să promoveaze constant noul val de talente muzicale.

Deep Waters (grup format în anul 2019 de către chitaristul și compozitorul în vârstă de 21 de ani, Andrei Stratulat) este o formație de muzică rock și are în componență cinci membri:

  • Nicolas Fresard, voce;
  • Andrei Stratulat, chitară;
  • Peter De Reyna, bas;
  • Raul Kusak, clape;
  • Dan Alexandru, tobe.

Sub îndrumarea compozițională și artistică a lui Andrei, cei 5 muzicieni s-au unit într-o singură viziune creativă, susținută puternic de chimia și legătura muzicală unică dintre ei.

Trupa cântă doar piese proprii, totuși fiind atrași puternic de marile nume ale rock-ului care i-au influențat decisiv, precum: Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, Humble Pie, Jethro Tull etc. Scopul Deep Waters este să rămână fideli spiritului rock, compunând acea muzică care să reziste în fața trecerii timpului.

După trei ani de pauză, motivată de pandemia de coronavirus, festivalul Rock The City revine în atenția publicului pe data de 16 iulie, 2022, cu legendara trupă KISS, aflată în turneul de adio.

Alături de KISS vor mai urca pe scenă nemții de la Powerwolf, turcii de la Saints ‘N’ Sinners și Deep Waters.

Festivalul va avea loc în parcarea A din complexul Romexpo, evenimentul fiind prezentat de East European Production, D&D East Entertainment și Marcel Avram.

Prezența grupului KISS este o premieră pentru România și este ultima ocazie în apar live pe o scenă din ţară. Turneul se află sub egida „End of The Road – World Tour”, care va încheia o carieră muzicală de 49 de ani, dedicată în totalitate muzicii.

Bilete

Biletele pentru festivalul „Rock The City 2022” sunt puse în vânzare via eventim.ro, entertix.ro, iabilet.ro.

 

 

 

Anterior Dynazty va deschide concertul Sabaton de la București
Înainte Concertul Placebo de la Romexpo se reprogramează

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu