Deep Purple: album nou „inFinite”, lansat pe 7 aprilie

Deep Purple: album nou „inFinite”, lansat pe 7 aprilie

Noul album „inFinite” semnat Deep Purple a fost lansat vinerea trecută, la 12 ani de la ultimul disc scos pe piață. Noile melodii mult așteptate au fost în sfârșit dezvăluite integral pe 7 aprilie. Trupa se reîntoarce cu turneul de promovare, iar primul show va avea loc la București pe 13 mai, la Romexpo.

Din line-up-ul “inFinite” fac parte membrii actuali Ian Gillan (solist), Ian Paice (baterie), Roger Glover (chitară bass), alături de chitaristul Steve Morse și claparul Don Airey. Acesta este cel de al cincelea disc scos de trupă în această formulă. Albumul a fost produs de Bob Ezrin care, de-a lungul carierei, a lucrat cu mai multe nume notorii, printre care Alice Cooper si Pink Floyd.

Deep Purple va da startul turneului „Long Goodbye Tour” pe 13 mai la Bucuresti. Pe 12 august, trupa i se va alatura lui Alice Cooper in turneul din U.S.A. care va porni in Las Vegas si se va incheia dupa o luna in Cincinnati. Toate datele mai jos.

„Dacă luați lucrurile literalmente, ati putea crede ca partea „finite” din numele albumui descrie experienta Deep Purple, cu un început clar și cu un sfârșit nebulos, dar ce credeti despre acel „in”?” Intreaba Gillan în comunicatul de presă prin care se anunță albumul, intr-o incercare de a clarifica numele albumui si a turneului. „Cuvântul „infinite” este o sabie cu două tăișuri tridimensionale, descrie ceva care merge pentru totdeauna în toate direcțiile… Universul este infinit, ceea ce inseaamna ca nu are sfarsit, înseamnă, de asemenea, ca nu a început niciodata, și corolar este ca nu existam.”

Deep Purple ‘inFinite’ Track Listing
“Time For Bedlam”
“Hip Boots”
“All I Got Is You”
“One Night In Vegas”
“Get Me Outta Here”
“The Surprising”
“Johnny’s Band”
“On Top Of The World”
“Birds Of Prey”
“Roadhouse Blues”

Anterior Solstafir si Arcturus confirmati pentru Rockstadt Extreme Fest 2017
Înainte Monster Truck în deschidere la Deep Purple

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu