• Deadeye Dick: album nou

Deadeye Dick: album nou

Deadeye Dick revin pe scenă cu forțe proaspete și un nou album. După o pauză de 2 ani, trupa se pregătește pentru lansarea celui de-al doilea album.

Evenimentul va fi marcat de un concert ce va avea loc pe 15 septembrie în club Quantic, avându-i ca invitați pe Ropeburn și Blacksheep.

În urmă cu ceva timp, Deadeye Dick și-a suspendat activitatea pentru o perioadă nedeterminată, perioadă în care s-au întâmplat multe, printre care și pierderea tobarului Dorin Costea – Delfinul. Din aceste motive, Deadeye Dick nu a mai pășit pe scena românească timp de 2 ani de zile.

Odată cu această lansare, trupa va anunța și cei doi membri noi, respectiv la tobe și la bass.

Albumul, intitulat “Crestfallen”, este în sine o gură de aer proaspăt atât pentru scenă, cât și pentru trupă. Din punct de vedere liric, noul album este un amalgam de trăiri și stări prin care trecem la nivel personal sau colectiv ca ființe umane, experiențe care ne formează, ne ajută sau ne distrug.

Sound-ul Deadeye Dick de pe “Crestfallen” este o expresie a influențelor muzicale pe care fiecare membru  din trupă le-a avut într-un anumit moment, totul rezultând într-un stil eclectic, disfunctional pe alocuri, dar care oferă o perspectivă diferită asupra modului în care cinci oameni se pot exprima într-o piesă de trei minute.

Atât albumul, cât și evenimentul, îi sunt dedicate lui Dorin.

Event: https://www.facebook.com/events/1924054617840584/

FB: https://www.facebook.com/deadeyedickofficial/

Anterior Galerie foto Rockstadt Extreme Fest 2017 – Ziua 4
Înainte Bucovina Rock Castle: cronica de concert (ziua 2)

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu