Deadeye Dick si Abnormyndeffect, Strike Down Your Boundaries Tour 2014

Deadeye Dick si Abnormyndeffect, Strike Down Your Boundaries Tour 2014

Deadeye Dick si Abnormyndeffect anunta turneul „Strike Down Your Boundaries”, care va trece prin mai multe orase din tara, dar si prin capitala Republicii Moldova. Mai jos gasiti datele, locatiile si trupele care vor asigura deschiderea fiecaruia dintre concerte.

„Intr-o industrie muzicala suprasaturata, bazata pe percepții presetate menite sa te mentina in zona ta de confort, artistii din underground ofera mai mult decat experienta muzicala obisnuita si sterila. Bazata pe pasiunea lor nealterata pentru arta, acestia ofera o perceptie alternativa asupra imprejurarilor in care ne aflam, una care nu este formata numai din alb si negru, ci din mai multe nuante de gri”, a declarat trupa.

Cu aceste aspecte in minte, turneul ”Strike Down Your Boundaries”, care aduce laolalta trupele Abnormyndeffect si Deadeye Dick, este un exercitiu artistic menit sa scoata ascultatorul din cotidianul presetat de bariere si preconceptii. Innergrave se va alatura turneului in Brasov, Iasi si Chisinau.

Turneul ”Strike Down Your Boundaries” va include orasele:

15.05 – București: Fabrica w/ Drop Out of Life
16.05 – Brașov: Rockstatdt w/ Innergrave, The Dignity Complex
17.05 – Iași: Rock Music Cafe w/ Innergrave, TBA
18.05 – Chișinău: Club Albion w/ Innergrave, TBA

Abnormyndeffect este una din trupele etalon de grind poliritmic din Europa. Având un stil personal, ce combină elemente experimentale de new age grindcore, trupa abordează teme ce țin de contextul social și politic în care se află. La un an după lansarea excelentului album ”Curtea Supremă”, trupa revine în România pentru turneul ”Strike Down Your Boundaries”. În 11 ani de activitate, Abnomyndeffect are la activ mai multe turnee în ţări precum România, Ucraina, Rusia, Finlanda, Cehia, Polonia sau Slovacia.

Deadeye Dick este o prezență constantă pe scena de metal din România, având la activ peste 50 de concerte în compania unor trupe precum The Ocean, Terror, Veil of Maya și Death Before Dishonor. Stilul eclectic al trupei este o reflecție a diferitelor percepții si abordări pe care membrii Deadeye Dick o au asupra muzicii. Anul 2013 a fost unul important pentru trupă, în martie au lansat videoclipul piesei Drowning in Ink, înregistrată la Next Dog Studio alături de Marius Costache, iar din septembrie 2013 se prezintă într-o nouă componență, cooptându-l pe Mihai Gheorghe (ex-Sinscape) la voce.

deadeye dick abnormyndeffect

Anterior Concert Chaos Cult, Space Clinic si Endsight
Înainte Headfullofnoise: Lansare clip The Boy Who Cried Wolf

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu