Dark Tranquillity și Ensiferum vor susține două concerte în România

Dark Tranquillity și Ensiferum vor susține două concerte în România

Dark Tranquillity și Ensiferum vor susține două concerte în România: la București, duminică, 15 mai 2022 la Arenele Romane și la Cluj-Napoca, luni, 16 mai 2022 la /FORM Space. Primele 200 de bilete au preț earlybird. Concertele din Romania de la București și Cluj-Napoca vor prezenta publicului și piese de pe noul album Dark Tranquillity.

Considerați alături de In Flames și At the Gates pionierii așa numitei scene metal Gothenburg, Dark Tranquillity au aproape 3 decenii de activitate, timp în care au scos 12 materiale de studio, cel mai nou dintre ele, „Moment”, fiind lansat anul trecut.

De-a lungul timpului, din Dark Tranquillity au facut parte artiști precum Anders Friden (In Flames), Michael Nicklasson (Carnage) sau Daniel Antonsoon (Soilwork). În momentul de față Dark Tranquililty e o formație alcătuită din artiști binecunoscuți ai scenei metal internaționale, aceștia colaborând sau făcând parte la un moment dat din trupe precum Hammerfall, Tiamat, In Flames sau Lacuna Coil.

Ensiferum urcă pe scena de peste doua decenii și jumătate, mai exact din 1995. Finlandezii au 8 albume la activ, ultimul dintre ele, Thalassic, fiind lansat anul trecut și fiind primit foarte bine atât de public cât și de specialiști.

Ca stil abordează Folk Metalul, membrii trupei declarând în repetate rânduri că stilul lor se încadrează mai bine la Melodic Folk Metal. Formația este cunoscută și pentru cover-urile pe care le-a inclus de-a lungul timpului ca piese bonus pe albumele lor. Printre acestea se numără  „Battery” de la Metallica, „Lady in Black” de la Uriah Heep sau „Bamboleo” de la Gipsy Kings. Cel mai recent album marchează și începutul colaborării cu Pekka Montin, noul clăpar al formației.

Biletele se găsesc pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet la următoarele prețuri:

 • Pentru concertul din București:
  • earlybird – primele 200 de bilete – 99 lei Acces General și 139 lei Golden Circle
  • presale – 119 lei Acces General și 159 lei Golden Circle
  • la acces – 140 lei Acces General și 180 lei Golden Circle
 • Pentru concertul din Cluj-Napoca:
  • earlybird – primele 100 de bilete – 99 lei
  • presale – următoarele 200 de bilete – 119 lei
  • presale – 130 lei
  • la acces – 150 lei

Perioada earlybird este limitată la primele 200 de bilete din fiecare categorie

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Evenimente BestMusic powered by ROCK FM

Anterior Galerie foto Scarlet Aura și Magica la Quantic
Înainte Of Blood and Mercury- The other side of death album review

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu