Cronica de concert Before The Reign, Key To The Crown, Epileptic Outbreak (Bucuresti)

Cronica de concert Before The Reign, Key To The Crown, Epileptic Outbreak (Bucuresti)

O zi de luni poate fi si reusita cand mergi la un concert. Before The Reign [MD] au tras pe dreapta la Bucuresti in mini turneul lor Demons/Lovers Tour 2015.

Concertul de pe 24 august din Question Mark i-a avut in deschidere pe Key To The Crown si in incheiere pe Epileptic Outbreak. O combinatie chiar reusita, desi genurile nu sunt chiar foarte asemanatoare.

Poze concert Before The Reign, Key To The Crown, Epileptic Outbreak (Bucuresti)

Key To The Crown 7Key To The Crown mi se pare o trupa in continua dezvoltare, care a inceput treaba cu dreptul cand s-a format si merge din ce in ce mai bine. Au incalzit publicul numa’ bine, iar timizii receptivi de la inceput au ajuns sa se miste un pic spre finalul setului, desi pentru pogo parca nu era chiar destul de pregatit (se aude la butoane? Incalzire, DJ Shuffle, ca nu danseaza publicul pe KTTC! :)) ).

Le doresc sa se tina de treaba si sa fie ambitiosi, ca muzica buna fac si au si potential de mai mult de-atat. Curaj, Vladut, stim ca poti sa te uiti si la public cand canti, chiar daca e frumos sa te concentrezi visand cu ochii inchisi la ceea ce canti. Numai thumbs up pentru voi!

Before The Reign 01Before The Reign 09Before The Reign au facut drum lung pana in Capitala ca sa cante pentru noi in primul si, in acelasi timp, ultimul lor turneu (noroc ca pe drum au avut parte de un sofer foarte placut si extrem de jovial si nu cred ca au apucat sa se plictiseasca intre orase). Desi nu stiu denumirile pieselor, am recunoscut cateva si imi place vibe-ul pe care il emana muzica lor si felul in care se incheaga ei pe scena. Publicul, un pic mai incalzit, s-a aruncat usurel la ceva dans cu balans, dar interesul maxim s-a dus nu pe miscare, ci pe continutul muzical. Printre piese s-a strecurat si ceva mai lent, foarte fain.

Numai oameni misto in trupa asta, mi-a placut de ei, foarte calzi si prietenosi, va mai astept care pe unde si pe cand mai ajungeti in oras, cu mare placere. Felicitari pentru concert, a fost fain, dar scurt, si astept sa va vad si in alte proiecte muzicale.

Epileptic Outbreak 13Epileptic Outbreak, fiind ultimii, nu ma asteptam sa aiba impactul pe care l-au avut cu prestatia lor (stiti voi, lumea pleaca dupa ora de nani). Dar, fiind si alt tip de muzica, am fost surprinsa/incantata sa vad lumea agitandu-se maxim pe grohaleile sublime si ritmurile persuasive ale acestui proiect de muzica clasica (sic!). Mi-a placut cum au sunat piesele, cum s-au prezentat baietii, foarte misto atmosfera, foarte fain impactul asupra publicului (cine gusta acest gen stie ce zic).

Chiar a fost o seara reusita, placuta, dansanta si cu multa voie buna.

turneu before the reign

Anterior Poze Before The Reign, Key To The Crown, Epileptic Outbreak in Question Mark
Înainte Bloodway: The Transfinite Castaway( video nou)

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu