• Crimena și Deprived of Salvation cântă alături de Brujeria pe 17 iunie în Quantic Club

Crimena și Deprived of Salvation cântă alături de Brujeria pe 17 iunie în Quantic Club

„Esto Es Brujeria” European Tour aduce pe 17 iunie 2024 pe scena clubului Quantic din Bucuresti legendara trupa de muzicieni mascați pentru un show dezlănțuit care promovează albumul proaspăt lansat. Crimena din România și Deprived of Salvation din Ungaria vor urca pe scenă alături de Brujeria.

Biletele pot fi achiziționate în rețeaua iabilet.ro cu comision la vedere:

  • Oferta presale: 100 de lei
  • În ziua concertului: 120 de lei

Trupa Crimena, formată în Craiova, la finalul anului 2012, îmbină groove metal cu riff-uri puternice și rapide creând o atmosferă energică debordantă cu un mic iz de stand-up atât pe scenă, dar mai ales în afara ei.

Acești olteni își respectă rădăcinile și folosesc perfectul simplu atât în gramatică, cât și în viața de zi cu zi: băutură, distracție și muzică – simplu și perfect. Noul material discografic își propune un experiment care presupune lansarea în mai multe părți a unui întreg concept.

Deprived of Salvation este o apariție notabilă în scena de old school death metal. Formată în 2019, originară din Budapesta, trupa are un sound inspirat din legende ale stilului precum Entombed, Dismember sau Entrails și este deja cunoscută pentru concertele live necruțătoare.

Deprived of Salvation și-a câștigat rapid renumele în scena underground pentru riff-urile zdrobitoare, tobe zgomotoase și vocea guturală. Muzica este ancorată în tradițiile genului, aducând un omagiu pionierilor death metalului clasic, alături de propria amprentă.

Albumul de debut, Destination : Decay, a fost lansat în 2020 și a primit aprecieri din partea presei de profil. Cu obiectivul de a-și duce muzica la cote și mai mari, trupa continuă să compună și să înregistreze material nou care promite să fie și mai devastator decât orice a lansat până acum.

Cu decenii înainte de Breaking Bad, Narcos sau Mayans M.C., Brujeria a pus lumea cartelurilor și a crimelor ritualice pe disc cu o putere echivalentă cu momentul când Compton a ajuns în cultura pop prin NWA.

Brujeria a apărut, învăluită în mister și infamie, în 1989. A introdus cu forța fraze precum Matando Güeros, La Migra, Marijuana y Brujerizmo în lexiconul subculturilor extreme, de la hardcore punk la death metal. Trupa de brutal death grind din Mexic a ajuns să reprezinte lumea violentă a traficului ilegal de droguri, a represaliilor vicioase și a unui sincretism sinistru între vrăjitoria afro-caraibiană, precum Palo Mayombe și Santeria cu posesiune demonică.

Membrii trupei sunt dotați cu arme de foc și macete, dar și mai important, înarmați cu un arsenal de riff-uri brutale. Zvonurile spun ca solistul Juan Brujo s-a înconjurat ingenios de-a lungul anilor de membri ai unor trupe legendare precum Napalm Death (Shane Embury), Carcass (Jeff Walker), Cradle of Filth/Dimmu Borgir (Nick Barker) și At the Gates, dar și actori din seriale TV îndrăgite, precum Orange Is The New Black și Jackass. Dar nimeni nu știe sigur. Asta pentru ca barbatii și femeile din Brujeria se ascund în spatele bandanelor și a cagulelor.

După o lungă absență, Brujeria revine cu un nou album în 2023, intitulat „Esto Es Brujeria”, perfect pentru era post-pandemica, cu polarizare, tulburări sociale, brutalitate continuă și alte probleme actuale perfecte pentru critica notorie de care trupa este capabilă.

Line up:

  • Juan Brujo, Sangron, Fantasma, Pinche Peach, & La Encabronada – Voce
  • El Criminal & El Embrujado – Chitară
  • Hongo & El Cynico – Bas
  • Hongo Jr. – Tobe

Pagina evenimentului pe Facebook: facebook.com/events/670347434976324

Concertul este organizat de Cavalleria Events.

Anterior Galerie foto concert Celelalte Cuvinte în Quantic
Înainte Vendetta FM și Stellvris deschid concertul Megadeth

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu