• Cradle of Filth va susține 2 concerte în România alături de Wednesday 13 și Sick N’ Beautiful
 • Cradle of Filth va susține 2 concerte în România alături de Wednesday 13 și Sick N’ Beautiful

Cradle of Filth va susține 2 concerte în România alături de Wednesday 13 și Sick N’ Beautiful

Cradle Of Filth va susține două concerte în România: în /FORM Space, Cluj-Napoca pe 27 februarie 2024 și în Quantic, București pe 28 februarie 2024 . Invitați speciali sunt Wednesday 13 cu un set Murderdolls și Sick N’ Beautiful. Primele 200 de bilete au preț earlybird.

Considerată de Metal Hammer drept cea mai de succes trupă britanică de la Iron Maiden până în zilele noastre, Cradle Of Filth se reîntoarce în Romania cu a ei black metal combinat cu gothic și symphonic metal, cu teme muzicale puternic influențate de poezia și mitologia gotică și de filmele horror.

Fără niciun dubiu, una dintre trupele influente din Maria Britanie, Cradle of Filth a lansat 13 albume de studio din 1991 până în prezent, albume în care regăsim de la influente de black și death la symphonic și chiar thrash metal, Dani Filth, carismaticul solist și membru fondator al formației, mutând granițele muzicii cu fiecare album.

Wednesday 13 este numele de scena al lui Joseph Michael Poole, artist ce abordează o multitudine de genuri muzicale, de la horror punk la glam sau chiar country.

Membru fondator alaturi de Joey Jordison a trupei Murderdolls, Wednesday 13 a reușit alături de Joey să găsească puncte tangențiale între genuri muzicale ce la prima vedere păreau sa nu aibe nimic în comun. Deși Murderdolls au lansat doar două albume de studio, acestea au fost bine primite de public, ajungând și în topurile atât din Statele Unite cât și din Europa. În cadrul concertului Wednesday 13 ne va încânta cu un set Murderdolls.

Sick n’ Beautiful vine din Roma, Italia, și are aproape un deceniu de activitate. Abordează un hard rock cu influențe de industrial și punk, axându-se pe tematica sci-fi și horror în principal. Printre artiștii care i-au influențat se număra Alice Cooper, Rammstein, Marilyn Manson și Nine Inch Nails. Trupa a susținut deja turnee în Europa și a urcat pe scenele marilor festivaluri, cea mai importantă prezență fiind cea de la Wacken.

Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

 • Cluj-Napoca (link bilete):
  • Primele 200: 109 lei
  • Următoarele 200: 129 lei
  • În presale: 140 lei
  • La acces: 160 lei
 • București (link bilete):
  • Primele 200: 109 lei
  • Următoarele 200: 129 lei
  • În presale: 140 lei
  • La acces: 160 lei

La prețul acestora se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

Un eveniment METALHEAD

Anterior Metal Gates Festival 2023 va găzdui o conferință cu tema "Peisajul industriei muzicii Metal: strategii pentru trupele românești în căutarea succesului pe plan internațional."
Înainte Program Metal Gates Festival 2023

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu