Costin Chioreanu a lansat un videoclip pentru piesa „The Day”

Costin Chioreanu a lansat un videoclip pentru piesa „The Day”

„The Day” este piesa cu care începe „There is a Place Called Home”, un EP ce conţine coloana sonoră compusă de artistul grafic şi muzicianul Costin Chioreanu pentru expoziţia care a purtat acelaşi nume. Cântecul apare cu un videoclip format din câteva fotografii făcute de autor acum aproximativ 10 ani, dar câteva dintre imagini sunt şi mai noi, fiind realizate anul trecut. Acestea ilustrează casa, curtea şi împrejurimile în care Costin şi-a petrecut o bună parte din copilărie.

Acest cântec instrumental se leagă de nostalgia care reiese elementele magice ale unei zile. Acest tip de magie poate avea de-a face cu orice, fiindcă se referă la fiecare detaliu posibil, indiferent de cât de nesemnificativ ar părea acesta pentru un om care nu a trăit în locul respectiv. După zece ani, toate capătă o importanţă mai mare pentru sufletul artistului. Veţi observa că apar ceva animale în fotografiile animate din acest videoclip. Acestea sunt creaturile cu care autorul a petrecut multe momente din viaţă, iar acum ele sunt toate moarte. Astfel se desfăşoară ciclul vieţii, iar acest colaj animat care ilustrează „The Day” completează perfect această muzică ce a fost compusă cu astfel de trăiri.

Materialul „There is a Place Called Home” a fost lansat de Svart Records şi se găşeşte pe vinil gatefold, cu booklet cuprinzător şi poate fi găsit la casa de discuri cu pricina (https://www.svartrecords.com/product/costin-chioreanu-there-is-a-place-called-home-lp/#) sau pe site-ul Twilight13Media (http://twilight13media.com/shop/). O versiune digitală este disponibilă, de asemenea, pe Bandcamp (https://costinchioreanu.bandcamp.com/album/there-is-a-place-called-home).

Anterior Galerie foto concert Arch Enemy si Jinjer in Quantic
Înainte Deadeye Dick: poze concert lansare album Crestfallen

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu