Concertul Powerwolf se mută la Arenele Romane

Concertul Powerwolf se mută la Arenele Romane

Concertul Powerwolf din data de 6 iunie care trebuia să aibă loc la Romexpo se mută la Arenele Romane, data rămânând neschimbată.

După show-ul sold out de la Arenele Romane din 2019 și după prezența ca invitați speciali la concertul KISS de la București din 2022, germanii de la Powerwolf aduc armata strigoi să umple Arenele Romane pe 6 iunie și cu un show pirotehnic de zile mari. Show-ul face parte din turneul mondial al trupei început în 2022, show care a umplut deja majoritatea sălilor din lume cu foarte multe concerte sold out.

Powerwolf vin din Germania și țin sus standardul power metalului din 2003, când frații Charles și Matthew Greywolf au pus bazele formației. Powerwolf este o trupă cu un show și o imagine aparte, în care fiecare membru are un pseudonim cu o istorie și un loc bine stabilit în universul formației.

Piesele lor sunt inspirate de legende medievale cu vampiri, vârcolaci dar și de povești cu tentă religioasă.

Celor doi frați li s-a alăturat toboșarul francez Stefane Funebre și clăparul german Falk Maria Schlegel, iar la scurt timp Karsten Brill. Karsten a devenit Attila Dorn, iar pasiunea sa pentru legendele românești cu vârcolaci a ajutat la dezvoltarea temelor lirice pentru viitoarele albume ale formației.

Din 2003 până în prezent formația a rămas neschimbată cu excepția toboșarului. În cei 16 ani de activitate Powerwolf a lansat 8 albume, albume care au ajuns în topurile a peste 10 țări.

Mai multe detalii despre bilete puteți găsi pe iabilet.ro.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Anterior Galerie foto concert Fun Lovin' Criminals și Coma în Quantic
Înainte Galerie foto Metalhead Meeting 2023, ziua 1

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu