Concertul Placebo se mută la Arenele Romane

Concertul Placebo se mută la Arenele Romane

Concertul Placebo se REPROGRAMEAZĂ tot anul acesta, pe 17 august, la Arenele Romane. Din păcate Romexpo nu este disponibilă ca locație în perioada respectivă. Biletele cumpărate rămân valabile automat și nu trebuie să faceți nimic altceva decât să veniți direct cu ele la concert.

Show-ul este aproape sold out în noua locație, așa că vă recomandam să păstrați biletele. Fanii care nu pot veni la noua data din august sunt rugați să folosească iabilet.ro/retur pentru a-și recupera contravaloarea biletelor plătite în cel mai scurt timp.

În noua locație, Arenele Romane, configurația rămâne similară:

  • biletele VIP vor avea loc în tribună în sectoarele K și E, cea mai bună vizibilitate și acustică din Arena, cu bar dedicat, acces separat și toalete dedicate
  • biletele Special K (A) vor fi în continuare în fața scenei, fără loc, ca și la Romexpo
  • biletele Meds (B) vor fi în continuare fără loc ca și la Romexpo, în picioare, în spatele categoriei A
  • biletele Bitter End (C) vor fi bilete cu loc în tribună în sectoarele J, I, H, G și F (toate sectoarele mai puțin sectoarele K și E) sau pe coronament, în picioare – Categoria este SOLD OUT în noua locație.

Bilete: iabilet.ro/bilete-placebo-arenele-romane-66063/

Organizatorii, dar și artiștii vă sunt recunoscători dacă păstrați biletele pentru data din august. Dacă mai doriți totuși să cereți rambursarea o puteți face în continuare pe iabilet.ro/retur.

BestMusic: Vă mulțumim mult și ne pare rău de situație. Noi, ca organizatori, eram pregătiți pentru concert, scena, gardurile, toaletele, tribuna etc. fiind deja montate la Romexpo. Dar în vremurile incerte în care trăim anumite lucruri care nu sunt sub controlul nostru.

Anterior Concertul Placebo de la Romexpo se reprogramează
Înainte Galerie foto Rock The City 2022 - KISS, Powerwolf, Deep Waters, Saints 'N' Sinners

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu