Concertul Gogol Bordello de la Arenele Romane se amână pentru 2022

Concertul Gogol Bordello de la Arenele Romane se amână pentru 2022

Concertul Gogol Bordello de la Arenele Romane din data de 30 iunie 2021 se reprogramează pentru 29 iunie 2022, tot la Arenele Romane. Mai jos redăm integral anunțul organizatorului:

Dragii nostri,
Așa cum probabil era de așteptat, din cauza situației epidemiologice la nivel mondial, turneul Gogol Bordello care urma sa treacă și prin Romania pe 30 iunie se reprogramează în 2022, inclusiv data de la București.
Noua dată a concertului este 29 iunie 2022, iar locația rămâne tot Arenele Romane. Biletele rămân în continuare valabile.
Toți speram ca până la începutul verii acestui an pandemia să ia sfârșit și să putem reveni la normalitate, dar, din păcate starea de incertitudine se prelungește și tot mai multe țări nu știu dacă își pot deschide granițele pentru artiști și staff-ul acestora.
Vă mulțumim pentru că ați avut încredere alături de noi și că ați cumpărat sau păstrat biletele și regretăm că nu putem ține acest eveniment în 2021 alături de voi. Aveți grijă de voi, vă mulțumim pentru suport și ne auzim curând.

Anterior Primii headlineri la Posada Rock Festival 2021
Înainte Galerie foto Mentor Rock Gethering - In Memoriam Adi Bărar, Ziua 1

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu