• Concertele Apocalyptica din Cluj-Napoca și București se reprogramează
  • Concertele Apocalyptica din Cluj-Napoca și București se reprogramează

Concertele Apocalyptica din Cluj-Napoca și București se reprogramează

Concertele Apocalyptica de la București și Cluj-Napoca vor avea loc cu două săptămâni mai devreme. Trupa a făcut câteva modificări în datele de turneu așa că show-ul din /FORM Space de la Cluj-Napoca va avea loc pe 31 august, anul acesta, iar cel de la Arenele Romane pe 1 septembrie. Trupa vine și cu o surpriză: invitați speciali pentru show-ul din București vor fi Sólstafir.

Apocalyptica sunt prezenți pe scena metal încă din 1993, inițial fiind o formație ce aborda muzica Metallica folosind însă instrumente clasice. Cu toate acestea, treptat formația a devenit un exponent reprezentativ al stilului Symphonic Metal lansând până în prezent 9 albume de studio. Primul a fost celebrul „Plays Metallica by Four Cellos” în 1996, iar cel mai recent disc este Cell-0, lansat pe 10 ianuarie 2020.

Cell-0 este primul album după Reflections (2003) care este în întregime instrumental. În cazul celorlalte albume Apocalyptica a colaborat cu nume mare ale scenei metal internaționale, printre care Joe Duplantier, Corey Taylor, Cristina Scabbia sau Till Lindemann. În schimb cel mai recent album aduce o colaborare cu Troy Donockley, multi-instrumentalistul din Nightwish.

Apocalyptica rămâne una dintre formațiile etalon ale metalului simfonic, fiind una dintre primele trupe care au introdus instrumentele clasice în muzica metal.

Pentru concertul din Cluj-Napoca mai sunt disponibile doar bilete presale la prețul de 139 de lei și 150 de lei la intrare. S-au pus in vânzare doar 800 de bilete.

Pentru concertul din București biletele au următoarele prețuri:

  • Premium (cu loc) – 165 lei în earlybird, 185 lei în presale și 220 lei la intrare
  • Teren (fără loc, în fața scenei) – 139 lei în earlybird, 159 lei în presale și 180 lei la intrare
  • Acces General (cu loc) – 99 lei în earlybird, 119 lei în presale și 140 lei la intrare

Perioada earlybird este limitată la primele 300 de bilete din fiecare categorie

Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.
La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment BestMusic Live Concerts & METALHEAD powered by ROCK FM

Anterior Dordeduh revine în Quantic cu noul album, HAR
Înainte Manic Sinners a lansat albumul "King of the Badlands"

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu