Concert White Walls, AFLMȘMP și Taking Back August la Quantic

Concert White Walls, AFLMȘMP și Taking Back August la Quantic

White Walls, Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut și Taking Back August vor susține un concert în clubul Quantic, pe 2 octombrie 2022, în cadrul Quantic Qfest.

White Walls este o trupă de metal progresiv și rock progresiv din Constanța, Dobrogea, România care activează din anul 2009. În prezent, formația îi are ca membri pe Alexandru-Eduard Dascălu la chitară, Eugen Brudaru la voce, Șerban-Ionuț Georgescu la chitară bas și Theodor Scrioșteanu la tobe.

De-a lungul carierei sale, trupa White Walls a susținut peste 150 de concerte în România și Europa, împărțind scena cu trupe precum Rammstein, Deftones, Bullet For My Valentine, Jinjer, etc.

Discografia este alcătuită din 3 albume de studio: Mad Man Circus (2010), Escape Artist (2013) și Grandeur (2020) și 2 single-uri: Death Follows Me (2016) și The Gift (2022).

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut este o trupă de post-rock fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, iar la aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP, „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți”, în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass, Stere Câmpean la tobe și Mircea Becherescu la chitară.

În anul 2017 băieții au susținut o serie de concerte în București și în țară, reușind să bifeze majoritatea marilor festivaluri autohtone, precum Electric Castle, Rockstadt Extreme Fest, Out Of Doors și SHINE Festival, iar în septembrie s-a concretizat planul de a imprima piesele cântate în concerte și astfel a apărut primul album full length, „S-a Rezolvat. Nu Se Poate.”, urmat de un turneu național de promovare.

În cei 3 ani de când au susținut concerte, băieții au cântat alături de nume sonore ale genului, precum The Ocean, Katatonia, Tides From Nebula și God Is An Astronaut.

Odată cu lansarea albumului „La Deal”, AFLMȘMP a susținut cel mai lung turneu de până acum în România și Europa, dar a bifat totodată și primul festival internațional în Mai 2019, Dunk!Festival, în Belgia.

După o perioadă de la lansarea lui „La Deal”, mult mai lungă decât și-au imaginat inițial, băieții revin în forță cu mult așteptatul sequel.

Inițial gândit ca o continuare antitetică a ultimului material, „La Vale” și-a găsit identitatea singur în cele din urmă, și a ajutat enorm la conturarea sunetului formației, care speră că trei ani au fost de ajuns pentru a realiza un material care depășește „La Deal” în toate modurile posibile.

Facebook: facebook.com/aflmsmp
Instagram: instagram.com/aflmsmp
Spotify: spoti.fi/3p25KfB
Apple Music: apple.co/37NDWWk
Bandcamp: aflmsmp.bandcamp.com
Live shows: aflmsmp.iabilet.ro

Taking Back August este o trupă de Modern Metalcore originară din Bucuresti, ce a luat ființă în anul 2020 la inițiativa muzicienilor Alex Precup (voce), Claudiu Ene (bass), George Motei (chitara), Alex Iliescu (chitara) și Moroianu Gabriel (tobe).

În primii doi ani de existență, Taking Back August a avut parte de foarte multe experiențe și provocări, cum ar fi participarea la festivalurile Posada Rock și Metal Gates, iar solistul vocal Alex Precup, a participat și s-a clasat pe locul doi la Superstar Romania 2021!

Primul single, „Welcome Home” a fost lansat în octombrie 2020 alături de un lyric video. Mesajul piesei, unul bine definit, a reușit să depășească, cu mult curaj, barierele impuse de așteptările ascultătorilor.

După lansarea primului single, trupa a lucrat intens la primul material discografic, EP-ul, „The Devil’s Crown”, lansat în luna septembrie a anului 2021. Formația a urcat pe scenă alături de cunoscuta trupa germană Lord Of The Lost, dar și de autohtonele White Walls, Implant Pentru Refuz sau E.M.I.L.

În prezent, cei 5 componenți ai trupei, compun piesele ce vor face parte de pe primul album de studio, album ce va vedea lumina zilei la sfârșitul anului 2022.

Biletele sunt disponibile online pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • 65 lei – acces general – presale – până pe 01.10.2022 inclusiv
  • 80 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 02.10.2022 online și la intrare

Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisă în baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permisă în baza unui bilet valabil de acces.

Minorilor le este interzisă servirea și consumul de băuturi alcoolice.

Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanților ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio și video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale oragnizatorilor și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Organizatorii recomandă persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.

Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice.

Organizatorii își rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.

Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.

Anterior Dordeduh va concerta în Timișoara pe 30 septembrie
Înainte Concert Khors, Mauna Sol și Váthos în Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu