Concert Ville Valo la Sala Palatului

Concert Ville Valo la Sala Palatului

După prezența la Metalhead Meeting, VV revine la Sala Palatului din București pe 8 aprilie 2024.

Ville Valo se numără printre cei mai îndrăgiți soliști ai scenei metal internaționale. Carismaticul artist s-a impus pe scena muzicală ca frontman al trupei H.I.M. pentru care a compus majoritatea pieselor și alături de care a dat naștere așa numitului „love metal”, o combinație de gothic metal, alternative și dark rock.

La scurt timp după încheierea capitolului H.I.M. în 2017, Ville Valo și-a reluat activitatea artistică în cadrul proiectului VV lansând la începutul acestui an, pe 13 ianuarie, albumul Neon Noir. Vorbind despre artiștii care l-au influențat, Vallo numește formații precum Black Sabbath, Type O Negative sau Fields of Nephilim, punând însă în același timp accentul și pe faptul că literatura a jucat un rol important în dezvoltarea sa ca artist, numind autori precum Edgar Allan Poe, Charles Baudelaire sau Charles Bukowski ca numărându-se printre scriitorii care l-au influențat.

VV rămâne una dintre vocile inconfundabile ale scenei muzicale, artist desăvârșit care la rândul său a influențat generații întregi de artiști și muzicieni.

Biletele au următoarele preturi:

  • Earlybird (primele 200 din fiecare categorie): Cat A 319 lei, Cat B 249 lei, Cat C 169 lei, Cat D 149 lei
  • Presale: Cat A 339 lei, Cat B 269 lei, Cat C 189 lei, Cat D 109 lei
  • La acces: Cat A 360 lei, Cat B 300 lei, Cat C 220 lei, Cat D 180 lei

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing și poate activa dinamic pricing.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.

Anterior Psychosounds Fest 2023: Line-up final și program pe zile
Înainte Concert Vița de Vie 360° la Sala Palatului

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu