Concert Tuff și Damage Case în Quantic

Concert Tuff și Damage Case în Quantic

Stevie Rachelle, bine-cunoscutul frontman al trupei Tuff se reîntoarce în București, după 6 ani de zile. Alături de muzicieni romani, acesta va aduce spiritul anilor 80 din Los Angeles, în Quantic Club, Joi, 19 iulie.

Tuff este o trupa americană de glam metal, fondată în 1985 în Phoenix, Arizona, de către chitaristul Jorge DeSaint și basistul Todd Chase. Trupa a devenit completă odată cu sosirea toboșarului Michael Lean și a vocalistului Terry Fox, care a părăsit trupa rapid. Acesta a fost înlocuit de Jim Gilette, alături de care trupa a înregistrat primul EP, intitulat „Knock Yourself Out”. La scurt timp Jim a plecat pentru a forma Nitro și a fost înlocuit de Stevie Rachelle.

Trupa a avut succes cu albumul de debut „What Comes Around Goes Around”, lansat în mai 1991 de Atlantic/Titanium Records. Single-ul „I Hate Kissing You Goodbye” a ajuns pe locul 3 în Dial MTV, în urma Metallica și Guns N’ Roses.

Tuff lanseaza „What Comes Around Goes Around Again” în 2012, album ce conține 4 piese reînregistrate precum și piese noi.

Invitați speciali pe 19 iulie sunt Damage Case!

Din 2010, Damage Case apare în rândul trupelor din underground-ul românesc, scopul fiind acela de a readuce pe scenă sunetul și energia metalului optzecist. Fiind puternic influențați de trupe precum Mötorhead (de unde și numele), Judas Priest, dar și de formații de thrash, în perioada lui de glorie, direcția muzicală este un mix de Speed/Thrash și Rock’n’Roll, mereu rapid, agresiv și old school.

Pe scurt, Damage Case sunt „The Romanian Rock’n’Roll Patrol”.

Link event Facebook: facebook.com/events/485122141934719/

Bilete

20 de lei – presale în rețeaua iabilet.ro
25 de lei – în ziua concertului și la intrare

Biletele se găsesc pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet.

Online pe iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

About author

0 Comments

Nici un comentariu

Puteți fi primul care posteaza comentariu