Concert The Ocean, LLNN și Playgrounded în Quantic

Concert The Ocean, LLNN și Playgrounded în Quantic

Pe 25 septembrie 2022, trupa germană de progressive metal The Ocean va concerta în Quantic, concert ce face parte din turneul european „Into the Heat – Out of the Shade Tour 2022”. Deschiderea va fi asigurată de LLNN (Sludge / Hardcore, Danemarca) și Playgrounded (Progressive Rock, Olanda / Grecia).

The Ocean a fost înființată în 2000 de chitaristul și compozitorul Robin Straps și de atunci a lansat 7 albume de studio și un split EP împreună cu Mono, bine-cunoscuta trupă japoneză de post-rock.

De-a lungul carierei, The Ocean a fost în turnee cu Opeth, Mastodon, Mono, The Dillinger Escape Plan, Anathema, Between The Buried And Me și Devin Townsend și a participat la festivaluri mari, precum Roskilde, Dour, Pukkelpop, Roadburn, Wacken, With Full Force, Summer Slaughter, Summer Breeze și Graspop. Casa de discuri a trupei, Pelagic Records, a devenit un nume important pe scena europeană de post-rock și post-metal, cu peste 120 de lansări.

Biletele sunt disponibile online prin iabilet.ro, la următoarele prețuri:

  • Acces general (presale) – 75 lei, până pe 24.09.2022
  • Acces general (doar în ziua evenimentului, online și la intrare) – 100 lei

Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani. Recomandăm părinților/tutorilor să asigure copiilor căști de protecție.

Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiți de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.

Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.

Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.

Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de acces impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.

În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și filmări care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Nu recomandăm participarea persoanelor care suferă de epilepsie. În cadrul evenimentului poate fi folosită lumină cu efect stroboscopic, care crește riscul declanșării crizelor de epilepsie.

Anterior Galerie foto concert Soen, LizZard și Oceanhoarse în Backstage, München
Înainte Galerie foto concert Mgła, In Twilight's Embrace, Odium Humani Generis în Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu