Concert Phoenix și Celelalte Cuvinte în prima zi QFest 2023

Concert Phoenix și Celelalte Cuvinte în prima zi QFest 2023

Când se lasă toamna peste marele București, atunci e și momentul micului minifestival care ține nici mai mult, nici mai puțin de 7 zile: QFest.

QFest este despre muzică, despre prietenie, despre diversitate culturală. 7 zile de concerte variate de la rock, metal, folk, hip hop la electro, 7 zile în care trupe cunoscute și îndrăgite vor urca pe aceeași scenă, scena Quantic. Așadar, pregătiți-vă pentru o săptămână de forță la început de octombrie, între 2 și 8 octombrie.

În prima zi a săptămânii deschidem porțile QFest cu 2 dintre cele mai îndrăgite trupe ale rockului românesc: Phoenix și Celelalte Cuvinte.

Nicu Covaci și noua trupă Phoenix reprezintă în continuare un capitol unic în rockul românesc, ce a hrănit spiritual generații întregi de români. Vom asculta live piesele nemuritoare ale căror versuri ne sunt adânc întipărite în minte: „Vremuri”, „Fată Verde”, „Negru Vodă”, „Strunga”, „Nunta”, „Mugur de fluier”.

Celelalte Cuvinte rămâne formația emblematică a rockului românesc, care de 40 de ani este considerată de către fani „cea mai originală și cea mai tare trupă de rock românească”.

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro și la intrare la următoarele prețuri:

  • 90 lei – acces general – earlybird în limita a 100 de bilete
  • 100 lei – acces general – presale, până pe 01.10.2023 inclusiv
  • 120 lei – acces general – doar în ziua evenimentului, 02.10.2023, online și la intrare

Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisă în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu vârsta cuprinsa între 16 și 18 ani este permisă în baza unui bilet valabil de acces.

Minorilor le este cumpărarea și consumul de băuturi alcoolice.

Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanților ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio și video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de aceasta condiție să evite participarea.

Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice.

Organizatorii își rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.

Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.

Anterior Concert Vița de Vie 360° la Sala Palatului
Înainte Concert Fără Zahăr, Țapinarii, Cristi Dumitrașcu & Plan B în a doua zi QFest 2023

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu