• Concert Moonspell și Rotting Christ în Quantic

Concert Moonspell și Rotting Christ în Quantic

Pe 16 noiembrie 2019, la Quantic, fanii români vor avea posibilitatea să asiste la un regal de darkmetal!

MOONSPELL și ROTTING CHRIST își unesc forțele și pornesc într-un amplu turneu european care va acoperi mai bine de 50 de orașe din peste 25 de țări, printre care și România. Cele două trupe promit show-uri spectaculoase, care vor aduce publicul sub vraja întunecată a metal-ului sud-european.

Cu o carieră de peste 25 de ani la activ, Moonspell a fost și rămâne o forță, atât din punct de vedere al creativității, cât și al prestațiilor live. Din 1992 și până în prezent, trupa a lansat nu mai puțin de 11 albume de studio, membrii săi fiind supranumiți „regii portughezi ai gothic metal-ului”.
Cel mai recent album, 1755, a încântat fanii prin amestecul reușit de istorie și metal. Cântat în întregime în portugheză, albumul spune povestea celei mai triste zile din istoria Lisabonei – 1 noiembrie 1755, când citadela a fost devastată de un cutremur teribil, urmat de incendii generalizate și tsunamiuri.
În prezent, trupa lucrează la un nou material discografic, a cărui lansare e planificată în 2020 prin intermediul Napalm Records.

Rotting Christ s-a format în 1987 și, de peste 30 de ani, combină metalul și moștenirea culturală. Pionieră a black metal-ului grecesc, trupa are la activ 13 albume de studio și o excelentă reputație în concerte. Legătura cu fanii români a fost mereu strânsă, ROTTING CHRIST surprinzându-i în 2013 cu o interpretare proprie a cunoscutei piese „Cine iubește și lasă”. Cel mai recent album, The Heretics, a fost lansat în luna februarie a acestui an.

Biletele au fost puse în vânzare, la următoarele prețuri:
Presale: 100 de bilete la 70 de lei / buc.SOLD OUT
Normal: 700 de bilete la 100 de lei / buc.
Biletele pot fi achiziționate din rețeaua iabilet.ro.

Vă invităm la un regal metal, pe 16 noiembrie, la Quantic!

Evenimentul este organizat de Asociația Rock Culture.

Anterior Purple Caravan completeaza line-up-ul concertului aniversar Stoned Jesus din Quantic prezentat de SoundArt
Înainte Concert aniversar Dordeduh - 10 ani în club Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu