Concert lansare album Silence is Betrayal – Negative Core Project @ fabrica, 25 aprilie

Concert lansare album Silence is Betrayal – Negative Core Project @ fabrica, 25 aprilie

Negative Core Project lanseaza sambata, pe 25 aprilie, la club fabrica din Bucuresti, al doilea material discografic – „Silence is Betrayal”.

Invitati speciali: Deadeye Dick si Asemic.

<<„Silence is Betryal” este o incercare de a reimprospata scena metalului autohton. Au trecut doi ani intre „Spread the Disease” si materialul acesta, timp in care ne-am macerat stilul si ne-am rumegat mesajul. Va asteptam in noua formula la lansare, sa daramam fabrica impreuna. Pana atunci va lasam cu un demo http://negativecoreproject.bandcamp.com/ >>, declara trupa.

Primul videoclip – „Save the Fucking Puppies” –  ce promoveaza noul album a fost lansat anul acesta in ianuarie, la clubul B52 din Bucuresti.

Albumul va putea fi achizitionat in format fizic de la locatie si online, via BestMusic Digital Distro. Discul contine 8 piese, iar artworkul a fost realizat de Andrei Cotrut – artist vizual, grafician si comic book artist (http://krank-crabs.tumblr.com/).

Cover album

DEADEYE DICK

Trupa bucuresteana Deadeye Dick a luat nastere in 2008 si a sustinut concerte alaturi de nume precum The Ocean, Born from Pain, Terror, Veil of Maya, Death Before Dishonor sau Pro Pain.

In 2010, trupa a lansat albumul de debut – ”Black Stars on a White Sky”, produs impreuna cu Razvan si Calin Raduta din Cap de Craniu, masterizat de Zoltan Varga la studiourile Bakery din Ungaria, un material dens, cu influente de grindcore, death, metalcore si black metal, un concept ce exploreaza haosul in toate formele sale, zgomotul, furia si fracturile prezentului.

In martie 2013 au lansat videoclipul piesei „Drowning in Ink”, iar in mai 2014 single-ul “Statues”, in colaborare cu Pava (Headfullofnoise), ambele inregistrate la Next Dog Studio de Marius Costache.

https://www.facebook.com/deadeyedickofficial
http://deadeyedick.bandcamp.com/

ASEMIC

Formatia ASEMIC a fost infiintata la Bucuresti, in luna octombrie a anului 2013. Muzica formatiei este rezultatul backgroundului muzical al membrilor ce au activat in diferite formatii de metal pana la momentul infiintarii noii trup si al dorintei de exprimare fara ajutorul unui vocalist. Stilul abordat este Instrumental Progressive Metal, cu influente de Jazz, Fusion si Djent. ASEMIC inseamna Vlad Datcu – chitara (ex. Bucovina, Rotten Remains, Ashaena), Liviu Maxim – tobe (ex. Innergrave), Alexei Nichiforof – chitara bas (ex. First Division, Days Before Disappearance, Abigail, Sheasdead, actualmente activand si in formatiile H8, Negative Core Project si Tessa) si Tudor Scanteie – chitara (Negative Core Project, Tiarra, Defunct, ex. M51).

https://www.facebook.com/asemic.official
https://asemic-official.bandcamp.com/

Eveniment Facebook: http://on.fb.me/1IxLF2G
Afis lansare NCP

Anterior Dirty Shirt: "Dirtylicious" (preview album)
Înainte Concert Expectations, Ropeburn si Key To The Crown in Question Mark 25 aprilie

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu