• Concert Heilung la Arenele Romane

Concert Heilung la Arenele Romane

Heilung cântă pe 16 octombrie la Arenele Romane din București în aer liber în cadrul turneului „Amplified History”. Biletele se pun în vânzare pe 17 mai la ora 10:00, iar primele 100 de bilete din fiecare categorie au preț earlybird. Din fiecare bilet vândut 1 euro se duce la plantarea unui copac. Copiii sub 10 ani au intrarea liberă insoțiți de un adult posesor de bilet în categoria Teren.

Heilung este un proiect de experimental și neofolk, ai cărui membri sunt din Danemarca, Norvegia și Germania. Muzica are la bază inscripțiile runice din perioada evului mediu timpuriu ale popoarelor germanice. Temele abordate sunt inspirate de miturile și legendele germanice.

Bazele formației au fost puse în 2014, iar până în prezent au apărut trei materiale de studio. Compozițiile formației nu se limitează doar la cântece, ci și la poeme și pasaje lirice vorbite, iar limbile folosite variază de la germană, engleza sau islandeză până la latină sau proto-germanică.

În plus, atât instrumentele, cât și costumele folosite în show-urile live sunt reproduceri fidele ale instrumentelor și veșmintelor din Epoca Bronzului specifică zonei de nord a Europei.

Biletele se găsesc pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • Premium (cu loc în zonele K și E) – 239 lei în earlybird, 259 lei în presale și 300 lei la intrare
  • Teren (pe teren, fără loc, în fața scenei) – 159 lei în earlybird, 179 în presale și 210 lei la intrare
  • Acces General A (cu loc în Arenă) – 129 lei în earlybird, 149 lei în presale și 180 lei la intrare
  • Acces General B (cu loc în Arena) – 99 lei earlybird, 119 lei în presale și 140 lei la intrare

Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul agentiei de ticketing.

Se pun în vânzare doar 100 de bilete la preț earlybird din fiecare categorie.

Recomandăm fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locație propice pentru evenimentele de gen. Recomandăm totuși să veniți la concert din timp și nu fix înainte de concert. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scenă a trupei, când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze.

Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD

Anterior Igorrr, senzația muzicii metal experimentale, vine la ARTmania Festival 2024
Înainte Corey Taylor la Arenele Romane: Program și reguli de acces

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu