Concert Diamonds Are Forever, L.O.S.T. si For The Wicked in fabrica

Concert Diamonds Are Forever, L.O.S.T. si For The Wicked in fabrica

Sambata se baga metale grele in Fabrica – concert Diamonds Are Forever, L.O.S.T. si For The Wicked! Mai jos programul pe ore, informatii despre bilete si acces.

Diamonds Are Forever, L.O.S.T. si For The Wicked vor urca sambata seara pe scena din Club Fabrica (str. 11 iunie, nr 50) pentru fanii genului metal, numetal, melodicdeathmetal sau metalcore.

Programul concertului:

Open doors: 20:00
For The Wicked: 21:00-21:50
L.O.S.T: 22:00-22:50
Diamonds Are Forever: 23:00

Preţ bilet: 40 RON (iabilet.ro)

***

Metal bucurestean contra metal ardelenesc din Cluj

Diamonds Are Forever (DAF) este o formatie de metal din Cluj lansata in 2011. Premiile obtinute in industria muzicala le deschid calea catre concerte de top cu artisti internationali renumiti: Unearth, Sepultura, Suicide Silence, Caliban, Veil of Maya, Betraying the Martyrs, Cancer Bats si altii. Dupa 4 ani, avand deja trei materiale lansate (2 EP-uri si un Live DVD), DAF este pregatita pentru o noua incercare: un album nou. in 2015 lanseaza doua single-uri de pe acest material pentru a dezvalui fanilor un sound nou, mai agresiv, mai bine conturat, insa fara a face rabat de la partile melodice care ii caracterizeaza.

Ce este de remarcat la aceasta noua directie este o influenta mai vizibila din genuri muzicale precum metalcore/djent, pana la solistici postrock sau elemente din acesta. Formatii similare DAF: Northlane, Breakdown of Sanity, Parkway Drive, Architects, Caliban si multi altii.

Diamonds Are Forever – official website
Diamonds Are Forever – YouTube

Diamonds Are Forever – My Fragile Heart (Official Video)

DAF – Face Me (Official Video)

L.O.S.T. (infiintata in Bucuresti) este una dintre cele mai importante formatii de death metal melodic din Romania. in cei 12 ani de activitate, trupa a lansat 3 materiale discografice (EP-ul „Last Breath” – 2005 si albumele „Remains of Pain” – 2010 si „Live at Metalhead Meeting” – 2014) si a sustinut numeroase concerte in Romania si strainatate alaturi de nume importante precum Obituary, Behemoth, Dismember, Sepultura, In Flames, Lake of Tears, Hypocrisy, Amorphis sau Cannibal Corpse.

L.O.S.T. – official website
L.O.S.T. – YouTube

L.O.S.T. – Remains of Pain

L.O.S.T. – Closure (LIVE Rockstadt, BV 2012)

Trupa clujeana For The Wicked este una dintre cele mai interesante si ambitioase aparitii pe scena metal din Romania. Dovada fiind castigarea marelui premiu la Posada Rock 2015, unul din cele mai importante concursuri din Romania, si premiul Low5Bass Studio la Gbob Romania 2015. Desi e formata din tineri muzicieni, o parte din ei au deja o experienta muzicala importanta: Dirty Shirt, Guerrillas, 13Rituals, Divided By Perception, Blood Print, etc, lucru care si-a pus amprenta asupra calitatii primului EP “Trust Yout Heart”.

Formatia vine cu un metalcore modern, combinand riff-uri grele, voci agresive si refrene “catchy”. Productia este la standarde internationale: mastering-ul a fost realizat in SUA, de Joey Sturgis (Asking Alexandria, Emmure, The Devil Wears Prada), de inregistrari si mixaj s-a ocupat leader-ul trupei Vlad Bornuz (Diamonds are Forever, Scars of a Story) in studioul Digital Dark Vision din Cluj. Lyric video-ul a fost produs de Dawning Media Productions, iar Artwork-ul de Resize Media (Luna Amara, Diamonds Are Forever, Breathelast, Emil, etc). in mai putin de 6 luni de la lansare, trupa a realizat o serie importanta de concerte, incluzand festivalurile Maximum Rock, Fire in the Park, Barock, Remember Rock, Posada si #ImpreunaRezistam (Cluj), plus concerte in deschidere pentru Suicide Silence (SUA), Dirty Shirt (Ro), Jinjer (Ukr), Lostbone (Pol) sau When Reason Collaps (Fr).

For The Wicked – BandCamp
For The Wicked – YouTube

For The Wicked – I Will Never (Official Video)

For The Wicked – Betrayed

dark side night diamonds

Anterior RoadkillSoda - Made Of Stone (videoclip nou)
Înainte OSTRING: Lista trupelor din România calificate

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

Editor review

Rezumat

Data si ora: sambata, 27 februarie, ora 21:00 Open Doors: ora 20:00 Locul: Club Fabrica (str. 11 iunie, nr 50) Concert: Diamonds Are Forever | L.O.S.T. | For The Wicked Pret bilet: 40 RON (iabilet.ro)

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu