Concert Diabolical, DinUmbră, Machiavellian God și Sodomisery în Quantic

Concert Diabolical, DinUmbră, Machiavellian God și Sodomisery în Quantic

Final Step Productions prezintă un eveniment special alături de Diabolical (🇸🇪), DinUmbră (🇷🇴), Machiavellian God (🇷🇴) și Sodomisery (🇸🇪) în clubul Quantic pe 17.06.2023. Vor urma mai multe surprize în legătură cu acest eveniment.

Biletele sunt disponibile prin iabilet.ro și au următoarele prețuri:

  • 60 RON – presale până pe 16.06.2023
  • 80 RON – la acces și online pe 17.06.2023

Diabolical este o formație blackened death metal înființată în anul 1996 în nordul Suediei. Ultimul album al trupei, „Eclipse” (apărut în 2019) este de o măiestrie muzicală pe care foarte puține trupe contemporane, din aria metalică, au reușit să o egaleze. Lansarea acestuia a fost urmată de turnee extinse prin Europa alături de trupe precum Septicflesh, Krisiun, Batushka, Belphegor sau Samael și de participări la unele dintre cele mai prestigioase festivaluri de pe Bătrânul Continent.

În 2023, Diabolical a revenit la Wing Studios (studio ce îi aparține solistului vocal / chitaristului / producătorului Sverker Widgren) pentru a lucra la un nou material discografic. În ciuda programului încărcat, trupa va susține câteva show-uri exclusive, printre acestea numărându-se și cele din București și Sofia.

DinUmbră a luat ființă în anul 1998, în București. Muzica formației amestecă influențe ce vin din death, doom, gothic, toate fiind împachetate într-o atmosfera foarte „dark”, părțile dure îmbinându-se extrem de armonios cu cele melodioase.

Discografia trupei include două albume de studio („DinUmbră” – 2003, „Soul Of a Galaxy” – 2015) și două EP-uri („Haunted by Snails” – 2007, „Sântandrei” – 2011). În acest an, DinUmbră va lansa cel de-al 5-la album de studio, album care se va intitula „Finality”. Pe parcursul aventurii sale muzicale DinUmbră a împărțit scene cu trupe de renume și a participat la festivaluri cum ar fi Top T Buzău, Barock Fest, Rockstadt Extreme Fest, Encore Metal Fest, The Temple, Dark City Nights.

Machiavellian God este o trupă de melodic death metal, originară din București, România, înființată în anul 2017.

Trupa își creează piesele într-o maniera unică, acestea fiind rezultatul amestecării unor elemente ce provin din doom, black, atmospheric și altele, toate fiind stratificate ingenios peste o bază solidă de melodic death metal. Din punct de vedere liric, Machiavellian God se scufundă în subiecte intrigante precum gnosticismul, practicile esoterice, poveștile mitice și credințele antice, toate acestea completând perfect muzica.

Sodomisery este o formație originară din Stockholm, Suedia, înființată în anul 2015 de Harris Sopovic, inițial ca proiect de studio. Primul EP intitulat chiar „Sodomisery” a fost înregistrat alături de muzicieni din trupe suedeze renumite cum ar fi Diabolical, Netherbird sau Katatonia. Materialul a fost lansat în format digital în 2017 și a primit recenzii favorabile, dându-i lui Harris impulsul de a transforma proiectul într-unul full-time. În același an, au fost cooptați în line-up Viktor Eklund, Paul Viscolit și Magnus Grönberg, toți fiind muzicieni cu mare experiență pe scena metalică suedeză și internațională. Cu acest line-up s-a intrat în Wing Studios alături de Sverker Widgren (Diabolical, Mörk Gryning, Wormwood și multe altele) pentru a înregistra piesele pentru albumul de debut „The Great Demise”. Acesta a fost lansat prin intermediul casei de discuri Testimony Records în luna mai a anului 2020.

Anterior Concert Possessed în Quantic
Înainte Metal Gates Festival 2023: Line-up final

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu