Concert Decapitated, Incantation, Nervosa și Kassogtha la Cluj și la București

Concert Decapitated, Incantation, Nervosa și Kassogtha la Cluj și la București

Decapitated, Incantation, Nervosa și Kassogtha vor susține două concerte în România: pe 10 martie în Cluj-Napoca, în /FORM Space și pe 11 martie în București la Club Quantic.

Decapitated vine din Polonia având o activitate ce a început în 1996. Abordând un technical death metal bine structurat, formația a ajuns să fie un nume respectat al genului atât de fani, cât și de alți artiști. Până în prezent au lansat 8 materiale de studio, cel mai recent fiind „Cancer Culture”, primit foarte bine atât de criticii de specialitate, cât și de public.

Dacă din punct de vedere muzical, death metalul este axul central, tematica lirică abordează teme precum moartea, nihilismul sau mizantropia.

Nervosa vine din Sao Paulo, Brazilia. Înființată in 2010, au lansat până în prezent 5 materiale de studio, cel mai recent fiind „Jailbreak”. Abordând un thrash metal cu influențe de death, Nervosa a ieșit rapid din tipare, reușind să se impună pe scena metal europeană, nu doar cea sud americană. Până acum au urcat pe scenele unor importante festivaluri precum Wacken, Resurrection, Copenhell sau Hellfest.

Kassogtha vine din Elveția și abordează un progressive death metal bine legat. Muzical, se simt influențe de la Pink Floyd până la Gojira. Cu două albume la activ până în prezent Kassogtha se număra printre noile formații ale scenei metal europene care merită urmărite cu interes.

Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • primele 200 de bilete: 89 lei
  • Următoarele 200 de bilete: 99 lei
  • În presale: 109 lei
  • La intrare: 130 de lei

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul agenției de ticketing.

Un eveniment METALHEAD

Anterior Maesün anunță lansarea primului single, "Book of the Dead"
Înainte Concert Implant Pentru Refuz cu cvartet în Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu