Concert de lansare a primului album Saddayah

Psihoza death metalului contaminează Bucureștiul! În seara zilei de 7 septembrie SADDAYAH se va afla în fața celui mai greu examen ca trupă – lansarea primului album!

„Apopheny of Life” este titlul acestui prim CD al formației ploieștene, material ce va fi lansat de casa de discuri Loud Rage Music și va fi pus în scenă integral, în premieră, vineri 7 septembrie în Yellow Club.

După o muncă intensă și o așteptare de trei ani, primul disc al deatherilor ploieșteni a prins formă finală și va fi lansat la București.

Concertul va fi deschis de Claymore, o trupă bulgărească de melodic black metal extrem de bine primită la noi și de Linear Disorder, tânară trupă bucureșteană de modern melodic death metal.

Yellow Club – Str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 1, Sector 3, București

Vineri 7 septembrie 2018, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului)

Mijloace de transport: metrou (stația Costin Georgian); RATB: 70, 79, 102, 253 (stația Lucrețiu Pătrășcanu), 92, 101, 330, 335 (stația Parc Titan).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi și mâncare aduse din afara clubului. Stand de CDuri și tricouri la acest concert.

Preț bilet: 20 lei (de vânzare doar la intrare, în seara concertului). Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului.

Pagina evenimentului pe Facebook: facebook.com/events/2035682246470549/

Pagini trupe:
facebook.com/SaddayahBand
facebook.com/claymore.bg
facebook.com/LinearDisorder

Eveniment Metal Under Moonlight (ediția a 75-a)

Anterior Noi confirmări pentru Metal Gates Festival 2018
Înainte Primele categorii de bilete pentru evenimentul Kamelot & Crossing Eternity au fost suplimentate

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu