Concert Cap de Craniu, Negative Core Project si Epileptic Outbreak in Question Mark

Concert Cap de Craniu, Negative Core Project si Epileptic Outbreak in Question Mark

Question Mark si Dark Side Booking Academy va invita miercuri, 18 martie, incepand cu ora 20:00, la un concert cu Epileptic Outbreak, Negative Core Project si Cap de Craniu.

Evenimentul da startul mini-turneului national Cap de Craniu si Negative Core Project. Primele date confirmate sunt:

Bucuresti – 18 martie, Question Mark
Ploiesti – 2 aprilie, Red Alert
Ramnicu Valcea – 3 aprilie, Aby Stage Bar
Craiova – 4 aprilie, Perdido Station
Cluj – 31 mai, The Shelter

***
Cap de Craniu

https://www.facebook.com/CapDeCraniuOfficial/info
https://www.youtube.com/user/capdecraniuofficial

Cap de Craniu este un proiect Death Metal/ Grindcore din Bucuresti, pornit in 2007 odata cu lansarea materialului de debut – „First EP for a Surgery”, ce a a definit scena romaneasca de grindcore.
La finele anului 2013, Cap de Craniu si Breathelast au lansat al treilea material discografic, un proiect DIY mult asteptat – EPul „Split it Out”. Avand un sound complex si brutal si fiind una dintre cele mai energice prezete din scena underground,  Cap de Craniu a fost primita cu entuziasm de public si au impartit scena cu nume precum Suffocation, Rotting Christ sau Parkway Drive.

Negative Core Project

https://www.facebook.com/NegativeCoreProjectRO
https://www.youtube.com/user/NegativeCoreRO

Negative Core Project (groove/death-core) reprezinta scena underground romaneasca de mai bine de 6 ani ,primul album – „Spread the Disease” fiind lansat in 2012, imediat dupa aparitia primului videoclip oficial, „Psalm of Mockery”, promovate printr-un turneu impreuna cu “Eufobia” (BG) si “Soul Sacrifice” (TUR).  Feedback-ul primit a fost pozitiv, trupa fiind invitata ca opening act la concertele Napalm Death Brujeria si Veil of Maya din Bucuresti.
In 2015 Negative CORE Project isi schimba atat formula cat si stilul, introducand noi varietati si influente, abordand  un stil mult mai complex dar mai ales, actual.

Trupa pregateste lansarea in aprilie 2015 a celui de-al doilea material discografic – „Silence is Betryal” cu un mesaj la fel de direct si sincer ca si titlul, in asteptarea caruia va invitam sa urmariti videoclipul primului single extras de pe album – „Save The Fucking Puppies”: www.youtube.com/watch?v=wbUqXQVhUfY

Epileptic Outbreak

https://www.facebook.com/weavoidhumanity
https://www.youtube.com/channel/UCNz49Rp1CQUr3q3aZGzwpIA

Epileptic Outbreak a debutat ca proiect de deathcore in mai 2014 si s-a concretizat in formula actuala in luna octombrie a anului trecut, in componenta actuala numarandu-se atat muzicieni aflati la primul proiect, cat si fosti sau actuali membri in trupe precum Lost, Avatar, Armies of Enlil, Sincarnate, Dark Fusion sau Psychogod.

Anterior THE AGONIST a lansat un nou album, “Eye Of Providence”
Înainte Concert Omul cu Sobolani in Club B52, 12 martie 2015

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu