Concert Bullet For My Valentine la București pe 8 aprilie

Concert Bullet For My Valentine la București pe 8 aprilie

Bullet For My Valentine revin la București pe 8 aprilie 2019 la Arenele Romane (cort încălzit). Biletele se pun în vânzare vineri pe 11 ianuarie la ora 10:00.

Bullet for My Valentine sau mai pe scurt BFMV au 20 de ani de activitate, totul începând în Bridgend din Țara Galilor. Inițial formația s-a numit Jeff Killed John și au început prin a face cover-uri după piese Metallica și Nirvana. Au activat sub acest nume pana în 2003. Pe 3 Octombrie 2005 au lansat primul album în UK și pe 14 Februarie 2006 în Statele Unite. După această lansare și după primul Disc de Aur din SUA, au urmat prezențe la festivalul Download și Kerrang! dar și un turneu cu Rob Zombie.

Dacă primul album debuta pe locul 128 în Billboard 200, următorul, „Scream Aim Fire” lansat pe 29 ianuarie a debutat direct pe locul 4 iar cel de al treilea material, „Fever” a ajuns pe locul 3 în Billboard 200. Până în prezent Bulltet for My Valentine a lansat 6 albume, cel mai recent fiind „Gravity”, material lansat pe 29 iunie 2018. Până acum formația are 5 Discuri de Aur și milioane de albume vândute în întreaga lume. De-a lungul vremii au primit numeroase premii de la Metal Hammer și Kerrang!, printre care cea mai bună formație britanică (2006, 2010), Cel mai bun newcomer din Marea Britanie (2005), Best Live Band (2010) și multe altele.

Întrebați ce artiști i-au influențat, aceștia au declarat că printre formațiile care și-au pus amprenta asupra stilului lor muzical se numără Metallica, Slayer și Iron Maiden.
În momentul de față Bullet for My Valentine înseamnă:

  • Matthew „Matt” Tuck – voce/chitară
  • Michael „Padge” Paget – chitară/backing vocals
  • Jamie Mathias – bass/voce
  • Jason Bowld – tobe

Biletele se pun în vânzare vineri, pe 11 ianuarie la ora 10:00 și au următoarele prețuri:

  • Golden Circle (fără loc, în fața scenei) – 185 lei în earlybird, 205 lei în presale și 220 la intrare + taxe 10 lei
  • Acces General (fără loc, în arenă) – 145 lei în earlybird, 165 în presale și 180 la intrare + taxe 10 lei

Perioada earlybird este limitată la primele 500 de bilete.
La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Se pun în vânzare doar 400 de bilete Golden Circle și 1200 de bilete Acces General.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Anterior Unearth la Rockstadt Extreme Fest 2019
Înainte Rockstadt Extreme Fest 2019: Black metal-ul norvegian revine din tăcere cu DIMMU BORGIR

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu