Concert Brujeria pe 17 iunie în Club Quantic

Concert Brujeria pe 17 iunie în Club Quantic

Esto Es Brujeria European Tour aduce pe 17 iunie 2024 pe scena clubului Quantic din București legendara trupa de muzicieni mascați pentru un show dezlănțuit, care promovează albumul proaspăt lansat.

Cu decenii inainte de Breaking Bad, Narcos sau Mayans M.C., Brujeria a pus lumea cartelurilor și a crimelor ritualice pe disc cu o putere echivalentă cu momentul când Compton a ajuns în cultura pop prin NWA.

Brujeria a apărut, învăluită în mister și infamie, în 1989. A introdus cu forța fraze precum Matando Güeros, La Migra, Marijuana y Brujerizmo în lexiconul subculturilor extreme de la hardcore punk la death metal. Trupa de brutal death grind din Mexic a ajuns să reprezinte lumea violentă a traficului ilegal de droguri, a represaliilor vicioase și a unui sincretism sinistru între vrăjitoria afro-caraibiană precum Palo Mayombe și Santeria cu posesiune demonică.

Membrii trupei sunt dotați cu arme de foc și macete, dar și mai important, înarmați cu un arsenal de riff-uri brutale. Zvonurile spun că solistul Juan Brujo s-a înconjurat ingenios de-a lungul anilor de membri ai unor trupe legendare precum Napalm Death (Shane Embury), Carcass (Jeff Walker), Cradle of Filth / Dimmu Borgir (Nick Barker) și At the Gates, dar și actori din seriale TV îndrăgite precum Orange Is The New Black și Jackass. Dar nimeni nu știe sigur. Asta pentru că bărbații și femeile din Brujeria se ascund în spatele bandanelor și a cagulelor.

După o lungă absență, Brujeria revine cu un nou album în 2023, intitulat „Esto Es Brujeria”, perfect pentru era post-pandemică, cu polarizare, tulburări sociale, brutalitate continuă și alte probleme actuale perfecte pentru critica notorie de care trupa este capabilă.

Biletele pot fi achiziționate în rețeaua iabilet.ro:

  • Presale: 100 de lei + comision ticketing
  • În ziua concertului: 120 de lei + comision ticketing

Concertul este organizat de Cavalleria Events.

Anterior Pendulum, Hatebreed, Testament, Eluveitie, Lacuna Coil și înca 5 trupe confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2024
Înainte Concert ZOB și Recycle Bin în Club Expirat

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu