Concert Breathelast, BlackSheep și Blană Bombă în Quantic

Concert Breathelast, BlackSheep și Blană Bombă în Quantic

Dacă 8 martie e ziua femeii, 7 martie va fi seara rechinilor rock. Breathelast, BlackSheep și Blană Bombă revin pe scena Quantic să ne ridice moralul cu valul de energie rock.

Breathelast a pornit ca o formație de rock – metal (cu precădere metalcore, la început) din Constanța – București, cu diverse influențe. Deși a trecut prin câteva schimbări de componență, nucleul formației a rezistat, promovând muzica prin multe concerte la început, ajungând să evolueze de la an la an încât să aleagă posibilitățile de afișare „pe viu”, trecând de la concerte de club la festivaluri naționale și la ieșiri din țară.

Breathelast înseamnă:

  • Mihai – voce
  • Hertzu – tobe
  • Adi – bass
  • Stefan – chitară
  • Ionut – chitară

BlackSheep a luat naștere în 2012, sub forma de proiect solo al lui Liviu Gugui, din dorința de a experimenta o combinație între heavy-metal-ul tradițional, death metal și elemente ale rock-ului anilor ’70. Ulterior, rezultatul conturat a fost denumit pe scurt death’n’roll, iar pentru ascultătorii de metal ce au experimentat și anii ’90, amintește de ce făceau, spre finele acestei perioade, trupe precum Carcass, Gorefest sau Entombed.

Născută din pasiunea pentru rock și dragostea pentru scenă, 4 băieți talentați au găsit formula magică prin care să-și exprime talentul: trupa Blană Bombă. Un nume care a prezis exact reacția publicului după ce îi ascultă: Bombă!

Biletele sunt disponibile online pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • 40 lei – acces general – earlybird în limita a 50 de bilete
  • 50 lei – acces general – presale – până pe 6.03.2024 inclusiv
  • 60 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 07.03.2023, online și la intrare

Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.

Minorilor le sunt interzise cumpărarea și consumul de băuturi alcoolice.

Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanților ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio și video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.

Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice.

Organizatorii își rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.

Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces

Anterior Galerie foto concert Sirenia și Bendida în Quantic
Înainte Cradle of Filth la Cluj-Napoca și București: Program și reguli de acces

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu