Concert Bloodway si Valerinne, club Fabrica, 19 ianuarie

Concert Bloodway si Valerinne, club Fabrica, 19 ianuarie

Joi, 19 ianuarie, The Guest prezintă un show special ȋn Club Fabrica ce va avea loc sub numele „When we are in tune with ourselves, we have everything”. Cu acest prilej vor urca pe scenă două formaţii din Bucureşti pe care nu le vedeţi prea des ȋn cluburile sau la festivalurile romȃneşti şi anume, Bloodway (dark metal) şi Valerinne (instrumental, post-metal).

Pentru Bloodway, concertul de pe 19 ianuarie reprezintă ultimul moment ȋn care trupa va oferi un set-list format din cȃntece de pe cele două materiale create pȃnă ȋn prezent, ȋntrucȃt urmează o perioadă fără activităţi live, ȋn care se va finaliza şi ȋnregistra următorul disc. De asemenea, cei de la Valerinne devin tot mai greu de văzut, iar acesta va fi un prilej rar pentru a vedea trupa ȋnainte de lansarea noului material.

Tot ȋn seara de 19 ianuarie, chitaristul şi vocalistul de la Bloodway, Costin Chioreanu, va prezenta o expoziţie multimedia, numită „Medium In Motion”. Aceasta va cuprinde o selecţie impresionantă de videoclipuri animate realizate de Costin pentru diverse trupe din scena internatională de metal underground, precum: At the Gates, Spiritual Beggars, Napalm Death, Virus, Vulture Industries, Scorpion Child, Crippled Black Phoenix şi multe altele.

Programul acestui eveniment se va desfăşura după cum urmează:
19:00 – 20:00 Proiecţie „Medium In Motion”
20:10 – 21:10 Valerinne
21:30 – 22:30 Bloodway

Biletele pentru acest concert se găsesc ȋn reţeaua Eventbook sau la Club Fabrica, ȋn ziua evenimentului, iar preţul unui bilet este de 30 de lei.

Link eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1063238587137337/

bloodway-valerinne

Anterior Programul Doom over Bucharest II
Înainte Deep Purple la București cu turneul “The Long Goodbye”

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu