Concert Allochiria și Their Methlab în Quantic Club pe 14 mai

Concert Allochiria și Their Methlab în Quantic Club pe 14 mai

Allochiria vor concerta în Quantic Club din București pe 14 mai în cadrul turneului european de promovare al noului album „Commotion”. Trupa Their Methlab, tot din Grecia, li se alătură pentru acest show.

Allochiria este o trupă de post-sludge din Atena, Grecia, formată în 2008. Au lansat un EP (2010) și două albume, Omonoia (2014) si Throes (Art of Propaganda, 2017). Al treilea album este intitulat Commotion și va fi lansat pe 23 aprilie 2023 de Venerate Industries.

Trupa a avut nenumărate concerte și apariții în cadrul festivalurilor de-a lungul anilor, împărțind scena cu trupe precum Amenra, Social Distortion, Deafheaven, Year of No Light, Altar of Plagues, Toundra, Minsk, Harakiri for the Sky, Deaf Kids și multe altele. Au cântat la festivaluri mari precum Desertfest Athens (2017), Rockstadt Extreme Fest în Romania (2014, 2018) și Rockwave Festival Athens (2022) și au fost în două turnee europene (2015, 2018). Cel mai recent turneu european din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19 și a fost reprogramat pentru luna mai 2023.

Muzica celor de la Allochiria este tematică și se învârte în jurul oamenilor ca ființe sociale, a corupției care îi definește în societățile moderne, a luptelor lor zadarnice, a rutinelor dureroase și a consecințelor pe care acțiunile lor le cauzează în lumea din jurul lor.

Their Methlab și-a început călătoria muzicală în jurul anului 2011 în nord-vestul Greciei, în orașul Ioannina. Peisajele din zonă, modul lor de viață ca studenți și scena muzicală a orașului sunt influențe care și-au lăsat amprenta pe nucleul trupei. Muzica trupei a apărut prin jam session-uri lungi marcate de riffuri grele și sonorități groovy, psy.

Prima înregistrare s-a petrecut doi ani mai târziu – EP-ul Their Methlab a fost lansat independent în aprilie 2013.

În următorii trei ani, trupa a intrat în pauză. Au reușit să împartă scena cu o serie de trupe care au avut influență directă asupra sunetului lor, precum: Jakob (NZ), Toundra (ES), Elder (SUA) și Samsara Blues Experiment (DE). Începând cu 2017, Their Methlab s-a relocat în centrul Atenei.

The Last Second este primul album al trupei și vine ca o recompensă după toți anii de producție muzicală. Pentru a surprinde magia, a fost înregistrat live la BlackBox Studio, unde au petrecut 14 zile în interior experimentând în jurul amplificatoarelor, microfoanelor, sunetelor, efectelor, țigărilor, cafelei și dinozaurilor.

Biletele pot fi cumpărate din rețeaua iabilet.ro:

  • presale I: 60 de lei + comision ticketing.
  • în ziua concertului: 80 de lei + comision ticketing.

Concert prezentat de Cavalleria Events

Anterior ARTmania prezintă Dordeduh la Inferno Metal Festival
Înainte Concert Fun Lovin' Criminals în club Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu