Concert 30 Seconds To Mars la Romexpo Bucuresti pe 4 iulie (oficial)

Concert 30 Seconds To Mars la Romexpo Bucuresti pe 4 iulie (oficial)

Cei de la 30 Seconds To Mars au publicat pe pagina lor de Facebook un mesaj in care anuntau ca vor sustine un concert in Romania, la Romexpo Bucuresti, pe 4 iulie 2014.

Concertul face parte din turneul LoveLustFaithDreamsTour, turneu care promoveaza cel mai recent album de studio al trupei, „Love, Lust, Faith and Dreams„, lansat in mai 2013 prin Virgin / Universal. Videoclipul piesei „Up In The Air” de pe acest disc a primit premiul pentru „Best Rock Video” la MTV Video Music Awards 2013.

Tot trupa a anuntat ca biletele se vor pune in vanzare incepand cu 19 decembrie in reteaua Eventim.

„ROMANIA, GET READY – MARS IS COMING TO BUCHAREST on JULY 4, 2014! General tickets on sale DECEMBER 19 at 10AM local time  http://eventim.ro/”, au scris Thirty Seconds To Mars pe Facebook.

Anterior Core for Charity Week in Question Mark Pub 16-22 decembrie ( update)
Înainte Alternosfera: poze concert din Club Colectiv

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu