Coma, Luna Amara si altii la „10 ani de Sunete” in Atelierul de Productie

Coma, Luna Amara si altii la „10 ani de Sunete” in Atelierul de Productie

Cea mai longeviva revista de muzica din Romania, revista Sunete, implineste 10 ani de la infiintare.

10 ani de aventuri muzicale nu se puteau sarbatori decat alaturi de 10 trupe, care se intalnesc pe aceeasi scena pentru un maraton muzical unic.

Sambata, 19 octombrie, incepand cu ora 19:30, pe scena Atelierului de Productie vor urca artisti pe care ii stiti, ii iubiti si care au umplut zeci de pagini de-a lungul vremii in revista Sunete.

Prin arta lor vor sarbatori 10 ani de Sunete alaturi de noi BRUM, Les Elephants Bizzares, Luna Amara, Coma, Aria Urbana, Toulouse Lautrec, Grimus, OCS, ROA si Sensor.

Avem o noapte intreaga la dispozitie sa ne balacim in rockuri si electronice, sa ne cunoastem, sa ne batem pe umar amical si sa suflam impreuna in lumanari.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, la pretul de 20 de lei. in ziua evenimentului, la intrare, pretul unui bilet va fi de 30 de lei.

maraton sunete live

Anterior Dirty Shirt dau startul turneului Ride
Înainte Fall Out Boy - Just One Yesterday (videoclip nou)

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu