• Cobra Fest 1.0: fa cunostinta cu trupele din line-up!
  • Cobra Fest 1.0: fa cunostinta cu trupele din line-up!
  • Cobra Fest 1.0: fa cunostinta cu trupele din line-up!
  • Cobra Fest 1.0: fa cunostinta cu trupele din line-up!
  • Cobra Fest 1.0: fa cunostinta cu trupele din line-up!
  • Cobra Fest 1.0: fa cunostinta cu trupele din line-up!
  • Cobra Fest 1.0: fa cunostinta cu trupele din line-up!
  • Cobra Fest 1.0: fa cunostinta cu trupele din line-up!

Cobra Fest 1.0: fa cunostinta cu trupele din line-up!

Cobra Fest 1.0: fa cunostinta cu trupele din line-up! Pentru ca mai sunt cateva zile si incepe COBRA Fest 1.0, ne-am gandit, pentru cei care poate inca nu stiu prea multe sau deloc despre trupele festivalului, sa vi le facem cunoscute.

Pentru cei care inca nu au aflat, COBRA Fest 1.0 se va desfaura pe 2 si 3 iunie in incinta complexului Fabrica Urban Resort si va include trei scene: o scena electrica in Club Fabrica, o a doua scena electrica in Club B52 si o scena acustica pe terasa Fabrica. Scenele vor functiona alternativ in asa fel incat sa nu fie timpi morti, nici macar in momentul in care cei din public vor iesi pe terasa intre prestatiile formatiilor de la scenele din cluburi intrucat pe terasa va fi amplasata scena acustica.

 

We lost the sea

Trupa australiană We lost the sea a pornit in luna mai în primul turneu European, turneu ce cuprinde și Romania, ei urmând să ajungă în Cluj, Timișoara și, nu în ultimul rând, București. În București ii putem vedea în acest weekend la prima ediție a festivalului Cobra Fest în Club fabrica.

We lost the sea este un grup specializat pe progressive post- rock format în anul 2007 în Sydney, Australia. Ei au pornit inițial cu o înclinație spre post-metal, lucru datorat stilului vocii, trupa nefiind axată doar pe partea instrumental în primii ani de activitate. Deși în 2013 moartea vocalistului Chris Torpy i-a determinat să oprească activitate , băieții au decis să meargă mai departe din 2014 intr-un format complet instrumental, format în care îi vom întalni și sâmbătă.

Sunteți așteptați să ascultați piese de pe albumele Crimea (2010) și The Quietest Place on Earth (2012), accentual fiind însă pus pe Departure Songs din 2015.

Valerinne

Compusă din Alexandru Daş (chitară), Liviu Stoicescu (bas) şi Mircea Smarandache (tobe), trupa a luat fiinţă în 2012. După propria lor descriere, i-a unit dorinţa de a face o muzică instrumentală, atmosferică şi încărcată de emoţie. Până în prezent discografia lor include 3 albume de studio Kunstformen der Natur (2012), Arborescent (2013), Monumenta (2016) şi un split EP cu Tauusk, Telemetry. La sfârşitul anului trecut au înregistrat şi un album live pentru Monumenta. Trebuie menţionat că trupa are vastă experienţă live, în trecut deschizând pentru nume mari că Amenra sau Tides from Nebula. Şi fiindcă tot am vorbit de live, pentru mine concertele Valerinne sunt o experienţă aparte, muzica fiind „acompaniată” de imagine. ..sau invers. Sincer, e greu să le separi, elementele vizuale par să fie o parte integrantă în acest proiect. De altfel, Daş este cunoscut pentru colaborările sale grafice cu alţi artişti, de la coperţi până la videoclipuri.

Navi

Navi este o cântăreață și compozitoare de muzica pop-indi, din Oradea, dar actual din București. Si-a început cariera de la vârsta fragedă de 12 ani, lucrând în postura de compozitor și textier, cu artisti români precum Morandi, Aurelian Temișan, Roxana Nemeș, Anca Florescu și mulți alții.

Din 2008 până în 2012 a cântat pop-rock împreună cu chitaristul Alec Șandor lansând trei single-uri cu videoclip precum La cafea, Bad Day și În noapte și în 2009 lansează împreună Ep-ul Little Dreams.

În 2011,Navi a scris versurile piesei Change ce va ajunge să reprezinte România la Eurovision marcând un moment important al carierei ei.

După mult timp petrecut în studio scriind pentru alți artiști,Navi se hotărăște să revină pe scenă,însă în ritm de pop-indi , serios și bine pus la punct si cu un album în lucru cu viziuni noi și mature.

În 2014, lansează albumul Picture Perfect ce va fii un șoc pentru toată lumea,iar în 2015 ,cântăreața a lansat The Burning Process,fiind cel de-al doilea single de pe albumul The Beauty Diaries ce se află încă în lucru.
Navi va împărți scena cu trupele alternative,pop-rock,metalcore,hardcore etc. din cadrul festivalului Cobra fest 1.0, din 2-4 iunie din club Fabrica, oferind o atmosferă hipnotizantă, cum numai ea știe mai bine .

Am fost la munte și mi-a plăcut

Este o trupă de post-rock bucureșteană ce și-a făcut debutul în toamna anului 2016. După ce s-au făcut cunoscuți pe plan local prin activitățile live, băieții câștigă titul de “Best Alternative Newcomer” în cadrul Metalhead Awards 2017.

#Mvntele vă așteaptă pe 3 iunie să ascultați piese precum „Decât să-mi pui zacuscă, mai bine îmi ții pumnii”, „Nu faci dumneata ordine la mine în birou”, precum și „Pantelimon? Nu, că mă Retrag.”, piesă ce  face parte din albumul AFLMȘMP care va apărea la vară.

Componența:

Andrei Stere Câmpean – Tobe

Mircea Becherescu – Chitară

Vlad Enescu- Altă chitară

Matei Pușcaru – Bas

Sorin Ovidiu Kemper – Efecte și sintetizator

Breathelast

Sunt o trupă de post hardcore din Constanța/Bucuresti înființată în anul 2010, a căror piese, instrumental și versuri se îmbină armonios cu sentimentele si gândurile de zi cu zi a fiecăruia dintre noi, fie ele și cele mai adânci, cu o energie debordantă în fiecare cuvânt, care te ung pe suflet cu un mesaj puternic.

Membrii trupei au abordat în trecut diferite stiluri de muzică, metal si non-metal, alternativ, trupa fiind o parte importantă a scenei underground de mult timp.

Băieții sunt una din trupele ce merită văzute și ascultate in cadrul primei ediții a festivalului Cobra Fest, festival ce promoveaza stilurile Post-Rock, Instrumental și Progressive Rock, ce va avea loc in perioada 2- 3 iunie in Club Fabrica.

Componența trupei:

Andrei Mihai Ionut – vocal ( ex. Bands: Crize, Traum, Dekadens, actual bands: The boy who cried wolf, Breathelast);

Ionut Cojocaru – Chitară (ex. Bands: Crize, Side Fx , GodMode, actual bands: Breathelast);

Valentin Bîrsan – Chitară (ex. Bands: Side Fx, actual bands: Breathelast, Till Lungs Colapse, Sunet Fin);

Hertzu – Tobe (ex. Bands: Blind Reason, Cadavrul, Magica, Insideout, Monarchy, actual bands: Breathelast, Deathdrive);

Adi – Bass (ex. Bands: Proof, Deathdrive, actual bands: Breathelast).

Cardinal

Sunt o trupa de grunge/garage/stoner/ improvisation cu origine din Constanța.

Băieții sunt foarte inventivi când vine vorba de piese lor, începând de la versuri și terminând cu instrumentalul, descoperind mereu ceva nou în stilul lor și în felul lor de-a fi, improvizând , întocmai ca influențele abordate.

Au fost influențați de trupe precum Queens Of The Stone Age, King Gizzard & The Lizard Wizzard, Tame Impala, Truckfighters, Satan’s Satyrs și mulți alții,primul lor demo fiind înregistrat în luna iunie a anului 2015 la White Nights Studio si lansat la 1 iulie 2015 chiar cu numele de Demo ’15 cu piesele Doombringers și Land of fearful Sun.

La 12-13 martie, Cardinal înregistreaza un nou album, albumul de debut Noisehead pe care se afla piese noi precum The Outsider, Alucarda, No Sanctuary, 98, dar si cele doua piese de pe demo,urmând sa fie lansat mai tarziu, la 31 octombrie 2016.

Trupa chiar merită a fi ascultată, te face să-ți redescoperi un nou stil și-ți poate deschide un nou orizont spre genul acestor influențe.

C.O.D

Sunt o trupă ce încântă cu diversitatea sa în genuri de post-grunge, heavy metal, stoner, hard-rock, cu acorduri agresive și energizante și versuri pline de mesaje puternice împotriva doctrinelor si regulilor impuse, cu tema eliberării de sub frustrările zilnice, o descărcare si regăsirea propriei persoane.

Trupa a luat naștere în anul 2003, la Târgoviște urmând ca mai tarziu să se mute în București și să treacă prin schimbări majore atât din punct de vedere al genului cât și a componenței acesteia dar dobândind multă experiență.

Toate eforturile lor s-au materializat în primul lor album de debut ce l-au lansat la 5 aprilie 2013 și se intitulează Need to get out , material discografic ce conține 10 piese si un bonus track.

Pe album se afla piese precum Crossroads, I need to get out, It still Rains și Rock’n’roll, album ce reunește mai multe stiluri, însă toate piesele alăturate întocmesc un jurnal al umanitații, iar curioșii îi pot asculta în cadrul festivalului Cobra fest 1.0, din club Fabrica între 2-4 iunie.

 

Event: https://www.facebook.com/events/935576793244143/

Pretul unui bilet in presale este de 50 lei pe zi sau 80 lei abonament pe ambele zile și se găsesc în rețeaua eventbook.ro sau la intrare în club în limita disponibilității. Numarul total al biletelor si abonamentelor este limitat la 300. La intrarea in cluburi in serile de festival pretul biletelor va fi de 60 de lei pe zi sau 100 de lei abonament pe  ambele zile.

Pentru show-urile acustice de pe terasa Fabrica Urban Resort nu se percepe taxa de intrare.

Eveniment organizat de The Guest si sustinut de Ole Smoky Moonshine si Photosnacks.
https://www.facebook.com/TheGuestMedia

Anterior Program COBRA Fest 1.0
Înainte LP ÎN DESCHIDEREA CONCERTULUI KINGS OF LEON

Despre autor