• Church of Cthulhu a lansat EP-ul „Hexakosioihexekontahexaphobia”

Church of Cthulhu a lansat EP-ul „Hexakosioihexekontahexaphobia”

Trupa de sludge/stoner/doom metal a lansat EP-ul „Hexakosioihexekontahexaphobia”. Al șaselea material discografic al formației, „Hexakosioihexekontahexaphobia” reunește piesele lansate în format single de la sfârșitul anului 2021.

Produs de Mihnea Ferezan (RoadkillSoda / King Solomon) și masterizat de Arhur Seay (Unida / House of Broken Promises), „Hexakosioihexekontahexaphobia” este primul material discografic înregistrat de când trupei i s-au alăturat trei membri noi la sfârșitul anului 2020.

O demență totală cele 3 piese scrise și înregistrate în 3 contexte diferite. „King of Nothing” vine din adâncul unui episod depresiv din care simți că nu o să mai ieși niciodată. „Killing Faith” a venit pe fondul contextului social marcat de pandemii, izolare, război și alte evenimente pe care omenirea reușește cu succes să le provoace, târându-se din rău în mai rău, motiv pentru care noi, indivizii, ne aruncăm spre flacoanele cu pastile ca să ne fie mai bine. Iar „TSOAHPWAA” este fix caterinca de care ai nevoie după ce ai reușit, aparent, să depășești cele două contexte. O caterincă cu multe substraturi care și se lasă greu în genunchi…„, declara solistul trupei, Bogdan Păvăloi.

EP-ul este momentan disponibil doar online, atât pe YouTube cât și pe Bandcamp, urmând ca în curând să fie lansat și pe alte platforme. Materialul va deveni disponibil și în format fizic, pe casetă, până la sfârșitul anului 2022, prin intermediul casei de discuri britanice Doomshire.

Bandcamp: churchofcthulhu.bandcamp.com/music
Facebook: facebook.com/churchofcthulhu666
Instagram: instagram.com/churchofcthulhu
Spotify: open.spotify.com/artist/0Y3O3esM1ayDeW7X56tuCc

Anterior Creepy Willie lansează albumul "The Creepy Willie Show"
Înainte Nightwish la București: Program și reguli de acces

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu