Celebrul chitarist Steve Vai cântă la București

Celebrul chitarist Steve Vai cântă la București

Celebrul chitarist Steve Vai cântă la București pe 24 aprilie la Sala Palatului. Primele 200 de bilete au pret earlybird și se pun în vânzare vineri, pe 20 ianuarie de la ora 10:00.

Steve Vai se numară printre cei mai influenți chitariști ai scenei muzicale internaționale. Cu trei premii Grammy câștigate și cu 15 nominalizări în total, alături de zeci de milioane de albume vândute, Vai a început prin a cânta alături de marele Frank Zappa, care i-a fost profesor. În 1983 a ales însă drumul carierei solo, iar de atunci până în prezent a lansat 12 albume de studio și a vândut milioane de discuri în întreaga lume. Muzical, Steve Vai a declarat că printre artiștii care l-au influențat se număra Jimmy Page, Brian May, Ritchie Blackmore, Jeff Beck, Jimi Hendrix sau Allan Holdsworth.

Vai se numără printre chitariștii care au luat parte în repetate rânduri la celebrul turneu G3 organizat de Joe Satriani, turneu care aduce pe aceeași scena 3 chitariști de top ai scenei muzicale.

Turneul care trece și pe la București poartă numele de Inviolate World Tour, la fel ca și cel mai recent albumul al artistului, Inviolate, lansat anul trecut, iar Steve Vai declară:

Turneul Nord American a fost excepțional. Eu și trupa ne-am antrenat bine și abia așteptăm să prezint chitara Hydra fanilor din Europa, cu care nu am apucat să mă revăd în turneul trecut. Reacțiile voastre la albumul Inviolate au fost foarte pozitive și asta s-a văzut în presă, în numărul de bilete vândute și în energia spectatorilor așa că așteptăm foarte mult acest turneu.

Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • Earlybird – primele 200 de bilete din fiecare categorie – Cat A 259 lei, Cat B 199 lei, Cat C 149 lei, Cat D 99 lei
  • Presale – Cat A 279 lei, Cat B 219 lei, Cat C 169 lei, Cat D 119 lei
  • La acces – Cat A 300 lei, Cat B 250 lei, Cat C 200 lei, Cat D 150 lei

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de ticketing al agenției de bilete.

Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD powered by ROCK FM

Anterior The 1975 cântă la București pe 26 iunie
Înainte Galerie foto concert Masterpiece în Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu