Ce puteti vedea in luna septembrie in Fabrica

Ce puteti vedea in luna septembrie in Fabrica

Sezonul concertelor de club are un debut pe masura. Astfel, club Fabrica din Bucuresti va invita la o serie de concerte, care mai de care mai diverse si interesante.

Concertele lunii septembrie:

Vineri 11 septembrie
Blood & Fire Productions anunta un eveniment exploziv: trupa de heavy/power metal Gloryful (Germania) va fi capul de afis al celei de-a doua editii Civilized Violence! Actul artistic se va derula pe data de 11 septembrie in Bucuresti, la Club Fabrica.
In anul 2010, doi artisti cu state vechi in scena metal, Jens Basten (Night In Gales, The Wake, Deadsoil, Intestinal Ulcer) si Johnny La Bomba (Nyari, I Despise), au decis sa infiinteze o trupa de heavy metal in incercarea de a readuce spiritul si sinceritatea metalului traditional in prim plan, creand un amestec interesant de metal teuton, dar cu o buna masura de Iron Maiden, un stil intens si impresionant ce se poate auzi cu succes pe cele doua albume ale trupei The Warrios’s Code (2013) si Ocean Blade (2014). Gloryful sunt o excelenta trupa live, dovada fiind si participarea lor la diverse evenimente si festivaluri puternice din Europa, alaturi de trupe de marca ale scenei metal. Un show ce nu trebuie ratat!
In deschiderea concertului de la Bucuresti vor evolua trupele romanesti Invictus (Symphonic Metal) si Black Sheep (Death ‘N’ Roll).
Biletele la evenimente se vor gasi la intrare, la pretul de 20 de lei.
Civilized Violence editia a 2-a este un eveniment organizat de Blood & Fire Productions, in colaborare cu Club Fabrica (Bucuresti), creat de fani pentru fani.

Gloryful (Heavy Metal – Germania)
„A quite amazing album full of heavy metal hits. Up-tempo anthems blend with mid-tempo fistbangers and enchanting ballads. The legacy of German metal is intact!“ [Dan Swanö – Edge Of Sanity, Nightingale, Bloodbath, Witherscape, Diabolical Masquerade]
http://www.gloryful.net/
http://gloryful.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/gloryful
https://www.youtube.com/user/GloryfulMetal

Invictus (Symphonic Metal)
https://www.facebook.com/InvictusRomania

Black Sheep (Death ‘N’ Roll)
https://www.facebook.com/blacksheeproll

 

Joi 17 septembrie: GALADRIEL, TIARRA, STONELIGHT si FOR MY SINS la Metal Under Moonlight editia a 51-a!
GALADRIEL (dark metal/Slovacia)
http://www.reverbnation.com/galadrielsk
https://www.facebook.com/GaladrielSK
http://www.youtube.com/user/Dodiac
www.galadriel.sk
Cea mai creativa formatie de extreme dark metal din Slovacia se intoarce la Bucuresti dupa doi ani! Sapte albume lansate in 20 ani reprezinta o discografie consistenta, depasind performantele tuturor celorlalte trupe din undergroundul slovac! Dupa ce au deschis de-a lungul anilor showurile unor formatii grele, precum Rotting Christ, Enthroned, Voivod, Swallow The Sun, Insomnium si dupa cateva participari la festivaluri de top din Europa, pe 17 septembrie Galadriel lanseaza in Bucuresti noul material, „Lost In The Rhope Wood”.

TIARRA (gothic metal/Bucuresti)
https://tiarra.bandcamp.com/
http://www.reverbnation.com/tiarragothic
www.facebook.com/TiarraRO
www.tiarra.ro
Una din cele mai active formatii romanesti, Tiarra a fost alegerea perfect naturala pentru a energiza Fabrica pe 17 septembrie. Cu un al doilea album lansat in 2015 („X”), Tiarra nu va fi o simpla trupa de deschidere pentru Galadriel, ci sunt invitatii speciali ai slovacilor!

STONELIGHT (melodic heavy metal/Bucuresti)
https://www.facebook.com/StoneLightBand
https://www.youtube.com/channel/UCtq9dWgoSkcoqz8UKM98FXw
Abordand un gen muzical care poate fi caracterizat drept un crossover de melodic heavy metal ce include influente progresive si elemente epice, StoneLight a fost permanent o prezenta dinamica pe scena autohtona. Pentru StoneLight va fi un concert unic, ultimul alaturi de chitaristul Alex Mezei, dar si cel in care il vor prezenta pe cel mai nou membru al trupei.

FOR MY SINS (melodic metal/Bucuresti)
https://www.youtube.com/user/ForMySinsRo
https://www.facebook.com/formysinsofficial
Trupa a luat nastere din dorinta fondatorilor ei de a oferi o noua abordare a metal-ului. Prin imbinarea agresivitatii cu partile melodice, in urma cu un an formatia incepea sa ia cu asalt scenele cluburilor din Romania.
Vocea solistei combina elemente de pop rock cu o melodicitate si o atitudine pasionala, prezenta greu de ignorat. Plecand de la furie, dezolare si anxietate, ajungand la incredere si optimism, temele abordate sunt menite sa ofere ascultatorului o traire cat mai completa a naturii umane.

Joi 17 septembrie 2015, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).
Pretul biletului: 20 lei (se accepta rezervari, cu plata in avans – relatii la 0722.814.991).

Vineri 25 septembrie
a nice rotting evening of metal with real riffs for thirsty maniacs and lucky ladies!!!
this is a collaboration event between Blood & Fire Productions , club fabrica and F/D/M Productions !!

with Profane Prayer & Mentally Defiled + TBA

Anterior Something for the core a ajuns la editia a IV-a
Înainte Piesa noua Breathelast la Fire In The Park Fest

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu