Carpathian Alliance 2015: Septic Flesh si alte confirmari

Carpathian Alliance 2015: Septic Flesh si alte confirmari

Organizatorii festivalului Carpathian Alliance au confirmat inca un set de trupe noi ce vor participa la editia din 2015 a evenimentului.

Festivalul are loc în perioada 24­-26 iulie 2015, in Ucraina.

Noile trupe se adauă la liste de confirmari de pana acum: Akral Necrosis, Horna, Satanic Warmaster,Kampfar, Vulture Industries, Graveworm, Avulsed, Endstille, Devlsy, Psychonaut4, Thyrfing, Disarm.

Trupele nou confirmate sunt:

Septic Flesh (Grecia),
Darkend (Italia),
Mindthreat (Grecia),
Finsterforst (Germania),
Saturnus (Danemarca),
Kistvaen (Romania) si
Ragnell (Mexic).

Accessul va fi limitat la un număr de 3500 de oameni, cu un nou sistem de plată care permite fanilor să intre la festival cu doar 3 euro/persoană. Mai multe detalii despre acest sistem de plată poate fi găsit pe siteul oficial al evenimentului. Pentru Romania, voucherele de acces pot fi achizitionate prin Cavalleria Events, alaturi de organizarea unei excursii la festival.

Mai multe informatii despre festival, din partea organizatorilor:

CARPATHIAN ALLIANCE METAL FESTIVAL este un festival internațional situat pe teritoriul centrului turistic Zakhar Berkut în satul Volosyanka, la 6 km de satul Slavske (un ski resort ucrainean foarte cunoscut), unde se găsește cea mai lungă linie de telescaun din Carpati (2800 m) alături de o mulțime de hoteluri și pensiuni pentru toate gusturile și pentru orice buget. Cu ajutorul telescaunului, vizitatorii pot ajunge direct în zona festivalului din varful muntelui, unde o mulțime de trupe europene importante vor concerta pentru publicul Carpathian Alliance. “Aveți ocazia să vă bucurați de aerul curat de munte și de sursele de apă, departe de haosul cotidian al orasului, să vă aruncați într­o lume a muzicii și a munților, unde eternitatea domnește…”

Official facebook page: https://www.facebook.com/CarpathianAlliance1

Anterior Tu poti darui un zambet? Concert caritabil Constanta
Înainte Poze Charity Week ziua III - Ropeburn, Killer Victim, TBWCW

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu