• Brujeria cântă la București alături de Crimena, Eufobia și Black Tulip

Brujeria cântă la București alături de Crimena, Eufobia și Black Tulip

„Esto Es Brujeria” European Tour aduce pe 17 iunie 2024 pe scena clubului Quantic din București legendara trupă de muzicieni mascați pentru un show dezlănțuit care promovează albumul proaspăt lansat. Eufobia și Black Tulip îi înlocuiesc pe cei de la Deprived of Salvation, care nu mai pot ajunge din nefericire.

Biletele pot fi achizitionate in reteaua iabilet.ro cu comision la vedere:

  • Oferta presale: 100 de lei
  • În ziua concertului: 120 de lei

Cu decenii inainte de Breaking Bad, Narcos sau Mayans M.C., Brujeria a pus lumea cartelurilor și a crimelor ritualice pe disc cu o putere echivalentă cu momentul când Compton a ajuns în cultura pop prin NWA.

Brujeria a apărut, învăluită în mister și infamie, în 1989. A introdus cu forța fraze precum Matando Güeros, La Migra, Marijuana y Brujerizmo în lexiconul subculturilor extreme de la hardcore punk la death metal. Trupa de brutal death grind din Mexic a ajuns să reprezinte lumea violentă a traficului ilegal de droguri, a represaliilor vicioase și a unui sincretism sinistru între vrăjitoria afro-caraibiană precum Palo Mayombe și Santeria cu posesiune demonică.

Membrii trupei sunt dotați cu arme de foc și macete, dar și mai important, înarmați cu un arsenal de riff-uri brutale. Zvonurile spun că solistul Juan Brujo s-a înconjurat ingenios de-a lungul anilor de membri ai unor trupe legendare precum Napalm Death (Shane Embury), Carcass (Jeff Walker), Cradle of Filth / Dimmu Borgir (Nick Barker) și At the Gates, dar și actori din seriale TV îndrăgite precum Orange Is The New Black și Jackass. Dar nimeni nu știe sigur. Asta pentru că bărbații și femeile din Brujeria se ascund în spatele bandanelor și a cagulelor.

După o lungă absență, Brujeria revine cu un nou album în 2023, intitulat „Esto Es Brujeria”, perfect pentru era post-pandemică, cu polarizare, tulburări sociale, brutalitate continuă și alte probleme actuale perfecte pentru critica notorie de care trupa este capabilă.

Trupa Crimena, formată în Craiova, la finalul anului 2012, îmbină groove metal cu riff-uri puternice și rapide creând o atmosferă energică debordantă cu un mic iz de stand-up atât pe scenă, dar mai ales în afara ei.

Acești olteni își respectă rădăcinile și folosesc perfectul simplu atât în gramatică, cât și în viața de zi cu zi: băutură, distracție și muzică – simplu și perfect.

Noul material discografic își propune un experiment care presupune lansarea în mai multe părți a unui întreg concept.

Eufobia este o trupă bulgară de Melodic Thrash Death Metal, binecunoscută publicului din România. Numele trupei provine din greaca veche și înseamnă „frică de bine”. Trupa a trecut prin niște schimbări de componență în ultima perioadă. Astfel, line-up-ul trupei în 2024 este urmatorul: Niki Bojakov (chitară și voce), Stone Angel (chitară), Alex Ivanov (bass) și Boris Ivanov (tobe).

Cel mai recent album al trupei, „Madness”, a fost lansat În 2022 de cel mai mare distribuitor de muzică rock și metal din Bulgaria – Wizard LTD. Albumul a fost produs de Constantine Gentschev în MIG7 Studio.

Black Tulip este o trupă la început de drum care se înscrie momentan la granițele dintre rock și metal. Trupa face parte dintr-un nou proiect al Cavalleria Events care își dorește să ofere o primă experiență educativă trupelor la început de drum unde să învețe lucrurile de bază necesare – de la ridere tehnice la EPK-uri, promovare și așa mai departe. Trupa a fost invitată să cânte 3 piese la începutul serii în Quantic.

Concertul este organizat de Cavalleria Events.

Anterior Program și reguli de acces pentru concertele Coldplay de la Arena Națională
Înainte Rockstadt Warm-Up Weekend în club Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu