• Bruce Dickinson în România: Program și reguli de acces

Bruce Dickinson în România: Program și reguli de acces

Au mai ramas cateva zile pana la cel mai așteptat one man show al anului – „Bruce Dickinson: What Does This Button Do?”! Muzicianul vine în România de această dată pentru a discuta cu fanii despre cariera sa, despre perioada petrecută alături, dar și departe de Iron Maiden, despre pasiunea pentru avioane, despre bere, despre scrimă și, nu în ultimul rând, despre cartea sa autobiografică. Legendarul Bruce Dickinson, solistul Iron Maiden, ajunge în Romania pentru o întâlnire specială cu fanii săi intitulată „What Does This Button Do?: An Evening With Bruce Dickinson”. Evenimentul va avea loc la Sala Radio în data de 8 februarie 2020. Accesul în Sala Radio se face începând cu ora 19:00, iar evenimentul începe la ora 20:15.

Program

 • 19:00 Deschidera ușilor – intrarea în foaierul Sălii Radio (unde se vor scrie pe cartoane speciale întrebările pentru Bruce)
 • 19:30 Intrarea în sală
 • 20:15 Bruce Dickinson’s one man show – part I
 • 21:10 Pauză
 • 21:25 Bruce Dickinson’s one man show – part II

Toti posesorii de bilete sunt rugați să vină pregătiți cu un pix și cu o întrebare pentru Bruce.
La intrare, toți posesorii de bilet vor primi un carton special pe care trebuie să scrie întrebarea și apoi să îl depună în locul special amenajat lângă standul de merch. De acolo se poate cumpăra și cartea lui Bruce Dickinson. Important este ca până la pauza show-ului toate întrebările să fie depuse în locul special amenajat.

În limita în care vor mai rămâne bilete, în ziua concertului se vor putea cumpăra numai de la Sala Radio.

Dacă faceți poze cu telefonul mobil, blițul trebuie să fie oprit!

Este interzis accesul cu:

 • sticle;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

Organizatorii nu vor stoca și nu vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!
Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Bruce Dickinson reprezintă una dintre cele mai emblematice figuri din istoria muzicii rock. Pe lângă zecile de ani în care a scris istorie alături de Iron Maiden, Bruce a dus și o viață extrem de captivantă. A reușit să facă în paralel o mulțime de lucruri, fiind chiar în acest moment căpitan și pilot al unei linii aeriene, antreprenor în aviație, berar, speaker motivațional, scenarist, scriitor de proză, prezentator radio, actor, realizator de emisiuni tv și scrimer.

În 2017 Bruce a început să-și promoveze autobiografia printr-un mic turneu în Anglia. „What Does This Button Do?” a devenit best seller în topurile New York Times și UK Times, ceea ce a dus în scurt timp la un adevarat turneu mondial de întâlniri cu fanii. Evenimentul s-a transformat treptat într-un one-man show veritabil ce durează peste două ore.
Întâlnirea este împărțită în două segmente: în prima parte, Bruce vorbește cu mult umor despre viata lui în Iron Maiden și în afara Iron Maiden. Cea de-a doua parte este rezervată în exclusivitate întrebărilor puse de cei din public – zeci de minute în care fanii pot discuta cu legendarul solist.

Nu ratați această șansă unică de a participa alături de una dintre figurile iconice ale muzicii la un eveniment intim și captivant. Bruce Dickinson aduce one-man show-ul său vorbit pentru prima oară în România!

Bilete:
Iabilet.ro – iabilet.ro/bilete-bruce-dickinson-what-does-this-button-do-43451/
Bilete.ro – bilete.ro/bruce-dickinson-what-does-this-button-do/bruce-dickinson-what-does-this-button-do-08-feb-2020

Pagina eveniment – facebook.com/events/3232719570087122/

Anterior Galerie foto concert Trooper - Strigăt: Best of 2002-2019 în Quantic
Înainte Syn Ze Șase Tri cântă la Dark Troll Fest 2020

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu