Breathelast – Wolves (videoclip nou)

Breathelast – Wolves (videoclip nou)

Breathelast au dezvaluit ieri, 27 octombrie, in Question Mark cel mai nou videoclip al trupei: „Wolves”. Acesta este primul videoclip oficial de pe viitorul split cu Cap de Craniu, „Split it out!”, si poate fi urmarit mai jos.

„Videoclipul a fost realizat multumita prietenului si fostului nostru coleg de trupa, Radu I. Campeanu. Avem sa le multumim persoanelor fara de care clipul nu ar fi existat”, au declarat membrii Breathelast.

Rechinul plutitor care inota printre cei prezenti ghidat de telecomanda a fost atractia serii, pe acelasi loc cu shot-urile albastre Breathelast care au dat bine in poze, pe bar.

„Ce inseamna WOLVES? Ne pierdem constiinta in lucruri lipsite de importanta, rabdarea in timpi morti, pasiunile in rutina agonisita in paralel cu „o viata buna”, ne pierdem printre lupi, ne uitam numele si originile si simtim chemarea salbaticiei urbane, intru a deveni fix ceea ce ne speria sau ne imbolnavea imaginatia, cand ne aparam valorile inexistente sau perimate de o societate care ne transforma in permanenta in ceea ce nu vrem sa devenim. Suntem ceea ce ne sperie, pentru ca am uitat sa ne cunoastem si sa ne spunem pe nume”, spune trupa.

Credits:

Directed by: Radu I. Campeanu
Edited by: Radu I. Campeanu & Serban I. Georgescu
DOP: Radu I. Campeanu
Camera: Razvan Seka
Color Grading: Iona Stăiculescu
Casting: Bianca Dumitru, Diana Lexi, Bogdan Purghel.

www.facebook.com/Breathelast

Breathelast Wolves videoclip

Rechinul plutitor

Breathelast Wolves Videoclip

Anterior Concert de lansare album Urma - Lost End Found la Cinema Patria
Înainte November To Dismember Metal Fest, la Fusion Arena

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu