Breathelast lanseaza videoclipul si tricoul Sinking Ships pe 6 februarie

Breathelast lanseaza videoclipul si tricoul Sinking Ships pe 6 februarie

UPDATE: Trupa Tragic va canta in deschiderea concertului de lansare a noului videoclip Breathelast, Sinking Ships, care va avea loc pe 6 februarie in clubul Question Mark din Capitala.

Breathelast vor lansa cel mai nou videoclip al lor, “Sinking Ships”, in cadrul unui concert care va avea loc pe 6 februarie in clubul Question Mark (Calea Victoriei 48-50, Bucuresti). Tot in acea seara, Breathelast vor lansa si un model nou de tricou, ce poarta numele videoclipului. Modelul poate fi vazut mai jos si a fost facut cu sprijinul lui Andrei Ionut (DOP).

In cadrul evenimentului se va proiecta cel mai nou videoclip al trupei, “Sinking Ships”, realizat cu ajutorul Resize Media. Dupa concert sunteti invitati la afterparty cu un playlist special facut de cei de la Breathelast si Pava.

Breathelast Sinking Ships tricou

Breathelast Sinking Ships

 

Nu uitati ca la bar gasiti un shot special Breathelast!

Trupa a lansat de curand un material nou impreuna cu trupa Cap De Craniu, un split numit “Split it out“. Materialul se poate downloada de pe Bandcamp aici.

“Multumim tuturor celor care sustin aceasta trupa, va datoram atentie si prioritate in a va bucura alaturi de noi, pentru fiecare pas facut inainte, in aceasta “familie”. Respect !” –Breathelast.

Clubul Question Mark este sediul principal Headfullofnoise & HC RO.

breathelaaast

Anterior N.E.G.A.T.I.V., Walk the Abyss si Tragic la Underground Metal Resistance Fest 3
Înainte Taking Back Sunday - Flicker, Fade (videoclip nou)

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu