• Breathelast: Si Eu Sunt (piesa noua live)

Breathelast: Si Eu Sunt (piesa noua live)

Formatia Breathelast isi prezinta noua formula printr-o serie de live uri de la sala de repetitii, incepand cu data de 28 iulie 2021 cand iese prima piesa din aceasta sesiune, pe numele ei „Si Eu Sunt”. Sesiunea a fost realizata cu ajutorul lui Miluta Flueras – pe partea de foto / video / edit si cu ajutorul lui Adrian Uritescu (LowBass5 Studio) pe partea de mix audio. De inregistrarea pieselor la sala de repetitii s-au ocupat Herman Heidel si Catalin Andrei Petre (Gray Matters). Noul membru Breathelast este Stefan Butnariu (chitara, ex.: PROOF) si aceasta formula noua a fost deja prezentata printr-o sesiune foto oficiala, realizata tot de catre Miluta Flueras la Caseta Studio(foto mai jos).

In aceasta perioada mai putin ocupata din punct de vedere al concertelor, Breathelast au pregatit aceasta sesiune, un intreg playlist electric in formula nou anuntata si pregatesc inclusiv un set si pentru partea acustica. „Ok, so you’re a good cook, but can you farm??…” – Mitch Hedberg.

In speranta ca mai sunt curiosi care vor sa verifice activitate de scena locala, formatia invita pe cei mai interesati sa se aboneze la platformele oficiale Breathelast, pentru a ramane in contact cu planurile formatiei. Pe canalul de YouTube puteti gasi si episoade din seria „La Sala Cu Rechinii” unde puteti sa vedeti cu ce ne mai ocupam zilele astea. Gasiti toate link urile utile mai jos.

Si Eu Sunt

 

Official Breathelast media:
Breathelast streaming/download link:
https://breathelast.lnk.to/ThisIsBreathelast
https://www.youtube.com/user/Breathelast
https://www.facebook.com/Breathelast
http://smarturl.it/breathelastspotify
https://www.instagram.com/breathelast/

Single noi:
https://Breathelast.lnk.to/Fuga
https://Breathelast.lnk.to/Furtuna
https://breathelast.lnk.to/revolta
https://Breathelast.lnk.to/CandLuminaCade

Albume:
https://Breathelast.lnk.to/Breathelast
https://Breathelast.lnk.to/TheFlood
https://umr.lnk.to/AllOfThisAmounts

Anterior Galerie foto ARTmania Evenings 2021, ziua 3
Înainte Loch Vostok a lansat cel de-al optulea album

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu