Breathelast: Roadtrip video Bucovina Rock Castle – Rocknrolla Iasi

Breathelast: Roadtrip video Bucovina Rock Castle – Rocknrolla Iasi

Un nou roadtrip Breathelast poate fi urmarit mai jos, de aceasta data cu drumul spre Bucovina Rock Castle si clubul Rocknrolla din Iasi.

Acest roadtrip este filmat si editat de catre Oldboystudio (Razvan Raduta) pe parcursul a doua evenimente si momentele de respiro dintre ele.

Acestea pot fi vizualizate in documentarul transmutarii rechinilor de la acas’ la un castel frumos, foarte rock n roll si primitor – Bucovina Rock Castle / Suceava, si pana la un edificiu bine pregatit si cu un sprijin aparte pentru trupele calatoare – Rocknrolla / Iasi.

Pe filmare puteti vedea Dead Coins… (de pe urmatorul full length al formatiei) live de la BRC 2015, Maluri (acustic) cu Laura Brat (Gray Matters / An Theos), secvente din concertul de la Iasi si o selectie de imagini din timpul concertului de la Suceava, pe fundalul Come Hell or High Water (live @ Ampsonair / Sofia), ce inchide materialul video.

Multumim foarte mult organizatorilor si echipei de voluntari de la Bucovina Rock Castle (si publicului bestial!), ne-am simtit foarte bine, o experienta ce se recomanda de la sine, avand in vedere longevitatea si dezvoltarea in timp a festivalului. Drumul catre casa nu ar fi fost la fel fara oprirea de la Iasi, unde am fost primiti la fel de bine la Rocknrolla, multumim tuturor celor prezenti, inca un loc marcat pentru promovarea albumului viitor, nu poate decat sa ne bucure schimbul asta de energie, dupa o pauza necesara pregatirii materialului nou. PS: in descrierea clipului de pe youtube gasiti scurtaturi pentru clipurile full, pentru navigare rapida. Excelsior!”, declara trupa.

#BreathelastRoadtrip Bucovina Rock Castle / Rocknrolla Iasi

Link poze facebook Breathelast din deplasare:
https://goo.gl/MfXV3y

Evenimente viitoare:
Dark Side Nights 2 / Official event:
https://www.facebook.com/events/465365393670545/

 Breathelast BRC 2015

Anterior Noisy Thursdays: concert Between Colors si Pseudonoise in Underworld
Înainte Semifinala GBOB Moldova: Castigatorii

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu