Breathelast – Oase (sesiune outdoor unplugged)

Breathelast – Oase (sesiune outdoor unplugged)

Breathelast au incheiat in acest weekend sesiunea de filmari pentru cel mai nou material video al trupei, la Sulina. Cu aceasta ocazie, membrii trupei au filmat si o mica sesiune acustica a unei noi piese in limba romana, numita „Oase (Spre Casa)”. O galerie foto de la filmari si sesiunea acustica sunt disponibile mai jos.

Breathelast au poposit pe o limba de pamant nou, unde la un metru este Dunarea si in partea cealalta marea. Acolo au filmat ultimele cadre pentru videoclipul piesei „Maluri”, impreuna cu Miluta Flueras, care se ocupa de realizarea acestui material video.

„Am luat o pauza de la filmat Maluri la Sulina, asa ca v-am pregatit cu ajutorul lui Miluta Flueras si o mica sesiune unplugged a unei alte piese in romana Oase (Spre Casa) / cu acompaniament de la valurile care se spargeau de dig! Va fi cu clinchet de chitara acustica, acoperita usor de voce ragusita de la maxim doua ore de somn, dupa prima filmare din prima zi si multe tigari la facut strategia pentru a doua zi – si valuri care se sparg de digurile plictisite deja de prezenta noastra, obisnuite doar cu necuvantatoare si liniste neomeneasca. Deci va fi perfecta!”, declara trupa.

Luni, 8 septembrie,  se anunta o noua surpriza auditiva de la BREATHELAST.

Breathelast Oase Spre Casa – sesiune acustica @ Sulina

Galerie foto:

 

Anterior PeakNoise Festival 2014 in Question Mark Bucuresti: program
Înainte Dying Fetus: concert la Cluj pe 7 decembrie

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu