Breathelast au inregistrat Maluri, prima lor piesa in romana (poze)

Breathelast au inregistrat Maluri, prima lor piesa in romana (poze)

BREATHELAST au intrat in weekend in NEXT DOG STUDIO pentru cea mai noua si cea mai in romana piesa a trupei, numita „Maluri”. Mai jos gasiti cateva poze de la inregistrari.

Productia va fi asigurata de catre Marius Costache, iar trupa va pregati si un bonus: pe langa piesa in forma inregistrata cu chitare electrice, va fi disponibila si o varianta acustica.

„Breathelast doreste sa multumeasca cu aceasta ocazie omului, pe numele lui Marius Costache, ca ne-a fost rabdator si aproape si de aceasta data – un eveniment mai aparte, prima piesa in limba romana pentru rechinii curiosi. Rezultatul il veti auzi cand vom fi pregatiti sa mai aruncam munca pe geam lumii nebanuitoare, ca de obicei. Pana atunci, va lasam cu cateva poze de la sesiunea foarte fun si foarte, foarte productiva de la Next Dog Studio, unde ne simtim mereu in largul lu’ Mostiştea River si in sanul primitor al naturii ce rezoneaza cu frecventele noastre urbane si ne lasa sa ne gasim balansul si calmul necesar sa facem TREABA, domnilor”, declara Breathelast.

In tot acest timp trupa a pregatit doua videoclipuri foarte dragute la piesele FLOOD si BURIED de pe materialul lansat de Breathelast impreuna cu Cap De Craniu, numit “Split It Out“, care se poate asculta si descarca aici: http://splititout.bandcamp.com/.

Galerie foto Breathelast @Next Dog Studio – inregistrari „Maluri”

Anterior Balkan Crust Night @B52 Club
Înainte Urban Metal 22: Crimena, First Division, Chaos Cult in B52(poze)

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu