Breathelast: Lansare videoclip „Wolves” in Question Mark

Breathelast: Lansare videoclip „Wolves” in Question Mark

Breathelast invita prietenii si sustinatorii formatiei sa urmareasca „Wolves”, primul videoclip oficial de pe viitorul split cu Cap de Craniu, „Split it out!”. Evenimentul va avea loc pe 27 octombrie in Question Mark.

„Videoclipul a fost realizat multumita prietenului si fostului nostru coleg de trupa, Radu I. Campeanu. Avem sa le multumim persoanelor fara de care clipul nu ar fi existat.

Breathelast Wolves Videoclip (video)

Credits:

Directed by: Radu I. Campeanu
Edited by: Radu I. Campeanu & Serban I. Georgescu
DOP: Radu I. Campeanu
Camera: Razvan Seka
Color Grading: Iona Stăiculescu
Casting: Bianca Dumitru, Diana Lexi, Bogdan Purghel.

Va asteptam duminica, 27 octombrie, in clubul Question Mark (Calea Victoriei 48-50, Bucuresti), sediul principal Headfullofnoise & HC RO, prin excelenta colaborare cu metalforce.ro, sa vedem impreuna cel mai recent clip Breathelast, o piesa pe featuring Bogdan ( The Boy Who Cried Wolf), sa halim ca lupii un shot special cu numele trupei si sa autosustinem trupele din subteran. Barfa practica, fetzele cunoscute, cat si cele necunoscute, muzica aleasa de membrii Breathelast si premiera videoclipului unei piese – care suna intr-un mare fel datorita eforturilor lui Marius Costache ( Next Dog Studio)-, sunt doar cateva din activitatile serii.

Multumim tuturor celor care sustin aceasta trupa, va datoram atentie si prioritate in a va bucura alaturi de noi, pentru fiecare pas facut inainte, in aceasta ‘familie’. Respect!

Breathelast.”

www.facebook.com/Breathelast

breathelast wolves videoclip

Anterior Letlive.: Jason Aalon Butler apare intr-o piesa Skrillex & Alvin Risk (audio)
Înainte Killswitch Engage - Always (videoclip nou)

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu