Breathelast – Intuneric (videoclip live oficial)

Breathelast – Intuneric (videoclip live oficial)

Breathelast au publicat un nou videoclip live, din seria „Live in Mojo Club Bucuresti”. Este vorba despre piesa „Inturneric”, iar filmarea este disponibila mai jos.

Videoclipul a fost filmat live in cadrul concertului sustinut de Breathelast in Mojo Club Bucuresti, in luna decembrie 2014.

Video by Oldboystudio, filmed by Razvan Raduta / Miluta Flueras / Bogdan Pavaloi / Theo Shuw.

Intuneric” este inclusa pe noul material al trupei, EP-ul „Maluri”, lansat la sfarsitul anului 2014.

Multumim enorm Oldboystudio / Razvan Raduta of Cap De Craniu, pentru ajutor rapid si munca multa pentru a scoate o energie colorata din live-ul de la Mojo. Multe multumiri merg in directia oamenilor buni si saritori, Miluta Flueras / Bogdan Pavaloi / Theo Shuw pentru prezenta, filmari si support important de-alungul timpului! Piesa este inregistrata live (via HD Cam & ZoomQ3HD), versurile sunt in descriere, pentru cei interesati. Enjoy, share si, ca un ultim strigat la arme, fiti voi si fiti fericiti, cu pasiunile si problemele voastre, contopite intr-un mare haos frumos si productiv, ca o explozie solara intr-o bezna dorita de ‘altii’,” declara trupa.

Breathelast Intuneric Videoclip live oficial

Recent, Breathelast au lansat si varianta live a piesei (You Wanted Waste, We’ll Bring It) At Your Funeral, piesa care va face parte din tracklist-ul primului LP al trupei, numit All Of This Amounts To Exactly Nothing, Until You Throw It All Away (2015) / via Studio148.

Breathelast (You Wanted Waste, We’ll Bring It) At Your Funeral live oficial

intuneric live

Anterior Concert Coven of the Extreme cu Octav Necrosis in Question Mark
Înainte Chitaristii din Dirty Shirt au devenit endorseri oficiali Washburn!

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu